Business, dar foarte feminina...

Tinuta de birou ne conditioneaza mai mult sau mai putin, indiferent de domeniul nostru de activitate. Astfel, sunt multe femei care isi pierd din charmul specific sexului frumos si se ascund in spatele eternei combinatii camasa alba - sacou negru. Razboiul feminist este aproape de sfarsit, de aceea, ne putem permite sa ne intoarcem la o moda care ne pune in valoare feminitatea.

Vezi tendinte!  
Daca lucrezi in marketing... esti persoana cel mai rigid imbracata din firma. Trebuie sa ai mereu o tinuta impecabila si impersonala, de aceea variantele tale pentru garderoba de birou sunt destul de limitate. Fusta sau pantalonul si sacoul sunt "prietenele tale cele mai bune". Poti varia numai culoarea acetei tinute obligatorii, de la negru catre culori soft: banan, roz pudrat, bleu sau gri.


Daca ai o functie de top management... atunci cei din jurul tau vor avea mereu asteptari foarte inalte de la tine. Tinuta trebuie sa se remarce eleganta minimalista si simplitatea, presarate cu elemente chic. La birou, poti opta pentru un sacou inflorat, un costum din fusta/bluza de culoarea fulgilor de nea sau un sacou din bucle de inspiratie Chanel.

Vezi tendinte!  
Daca lucrezi in departamentul de creatie al unei companii, atunci singurele limite sunt cele pe care ti le impui singura. Nu ai nici o scuza pentru a nu fi feminina si seducatoare. Alege culoarea, transparenta si stralucirea - atata timp cat te incadrezi in standardele vestimentatiei de zi. Exemplul cel mai concludent este personajul Carrie Bradshow din serialul Sex and the City.


Daca lucrezi ca Assistant Manager... atunci afla ca vremurile secretarei clasice, cu fusta scurta si bluza decoltata au apus demult. Vestimentatia ta trebuie sa fie decenta, dar totusi exuberanta si la moda. Un deux piece oranj cu sacou si fusta te vor scoate cu siguranta din anonimat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod