Espadrilele TOMS Simmons pregătite pentru a încălţa şi copiii săraci

Desingerul britanic Tabitha Simmons s-a asociat cu producătorul de încălţăminte înfiinţat de americanul Blake Mycoskie pentru realizare unei colecţii pentru 2014. Espadrilele revin în

Desingerul britanic Tabitha Simmons s-a asociat cu producătorul de încălţăminte înfiinţat de americanul Blake Mycoskie pentru realizare unei colecţii pentru 2014.

Espadrilele revin în forţă în acest an. Mai mult decât atât ele reprezintă şi rezultatul unei colaborări la “nivel înalt” între două recunoscute nume la nivel internaţional în realizarea de încălţăminte. Este vorba de desingerul britanic Tabitha Simmons care s-a asociat cu TOMS, producătorul înfiinţat în urmă cu şapte ani de americanul Blake Mycoskie.

În timpul unei călătorii în jurul Argentinei el a văzut mulţi copii fără încălţăminte predispuşi din cauza asta la boli, ceea ce-i împiedica să meargă la şcoală, pe lângă faptul că nu beneficiau de îngrijiri medicale.

Aşa că după ce s-a întors acasă a început să producă “alpargatas” – espadrile de pânză, încălţăminte purtată în mod tradţional de agricultorii argentinieni – şi să le vândă în sistemul “unul la unul”, respectiv la fiecare pereche vândută o pereche era donată unui copil care avea nevoie.

Marca a avut succes la nivel mondial şi, de curând, s-a ajuns la impresionanta sumă de 10 milioane de perechi de espadrile TOMS donate copiiilor în dificultate.


Tabitha Simmons şi Blake Mycoskie

Colaborarea dintre cei doi a dus la realizarea unor espadrile deosebite, chiar elegante am putea spune. Tabitha Simmons şi Blake Mycoskie au făcut cunoştinţă cu un an în urmă la un eveniment şi un prieten comun le-a sugerat să colaboreze. Aşa a apărut colecţia TOMS Simmons, aceste încălţări deosebite, care păstrează în continuare şi partea umanitară a proiectului lui Blake.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod