Ediție limitată SENSE

SENSE LIMITED EDITION este o linie exclusivistă creată în special pentru zona evening & cocktail, pe care designerul Andreea Tincu o desenează pentru clientele sofisticate ale brandului SENSE.

Conceptul este special gândit astfel încît să ofere clientelor colecții capsulă elaborate în serii limitate de modele, realizate din materiale high quality și design premium în ton cu tendințele internaționale.
Linia colecției  SLE se remarcă prin rafinament absolut, iar tehnicile de croială reconfigurează silueta, dîndu-i o formă nouă, mai zveltă.

Interferența jocului mat- transparent asigură latura sexy a oufitului, iar suprapunerile de materiale de tip mesh cu dantelă prețioasă în culori metalice- asigură o apariție wow!

Tonurile vedetă oscilează între nuanțe de auriu și argintiu intens, mov prună, albastru diluat, griuri luminoase și rozuri diafane, pudrate.

 



Materialele prețioase precum dantela decupată sau catifeaua regală se alătură paietelor și jerse-ului rafinat creînd ținute nobile, impecabil executate.

Capele din blană eco vin să accesorizeze cu efect bluzele din mătase și rochiile conice, iar pantalonii  din catifea susțin un look elaborat, plin de eleganță. Tricotajele fine sunt cele care epatează vizual, iar compleurile astfel executate au un aer exclusivist, depășind calitățile unui produs pret-a- porter.



Toate piesele SLE pentru sezonul de toamnă 2014 se pot cumpăra din luna septembrie atât din magazinele SENSE cît și on line de pe site-ul www.fashionsense.com.

Modelele sunt actualizate săptamanal, astfel clientela SENSE se poate bucura mai mult de design exclusivist și noi modele de top.

SENSE este un brand deținut de compania Caremil, producator român pentru importante companii internaționale (  Phase Eight , Marks&Spencer, Next , Mariella Burani ).

 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod