5 haine trendy la orice vârstă

Dacă îţi imaginai că există piese vestimentare obligatoriu de purtat la o anumită vârstă şi interzise la alta, dă-mi voie să-ţi spun că greşeşti. Poate nu mă crezi pe mine, dar cu siguranţă creatorul Elena Perseil te va convinge, pentru că-ţi va explica în materialul de mai jos şi combinaţiile pe care este bine să le faci, pentru ca outfit-ul tău să se potrivească perfect cu vârsta pe care o ai.
1 din 6

Tricoul

O altă piesă care traversează generaţiile fără probleme şi impedimente este tricoul. Poate să fie mulat, dacă îţi permite corpul, poate să aibă imprimeuri haioase - spre zona animal sau copilărie. Sigur, când eşti ceva mai matură, generaţia 30, 40 de ani, e bine ca tricoul să fie cât mai preţios, cu o croială deosebită, cu un print aparte sau cu aplicaţii elegante, speciale. Acum se poartă foarte mult fundele anii '60, se poartă funda papion.
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Deea pe 22 Feb 2011, 12:40
    :))

    Ce zici,ma?Rochie de bacalaureat???Da'ce rochie ti-ai luat cand te-ai dus sa dai examenul?De gala sau ce?:)) Omg,e grav ce se intampla pe site-ul asta!:))

    1
    0

  • alice pe 21 Feb 2011, 09:50
    CLAR!

    "Este clar că rochia trebuie să fie clar sofisticată". Clar, dom'le!

    0
    1

  • ena pe 20 Feb 2011, 20:59
    eco

    una* noastra* (tastatura antica, sry)

    1
    0

  • ena pe 20 Feb 2011, 20:57
    mia...

    cand spune geaca de piele poate face referire indirect si la un care imita pielea...era ca idee...iar animalele de cand e lumea..au fost sacrificate. De ce sa ne batem atat cu pumnul in piept ca suntem eco pe deplin cand poate uleiul prajit il arunci pe tzeava la vale sau nu stiu ce mai faci involuntar. De aia mancam carne de animal, si ii luam blana..tine de firea nastra:)

    3
    0

  • Mia pe 20 Feb 2011, 20:46
    :-L

    Totusi,de ce incurajati uciderea animalelor pentru pielea lor? Geaca de piele...:-J:-J..Sincer,de ce nu va dati voi pielea sa ne facem geci?Sa simtiti si voi durerea pe care animalul o simte..:| Un inlocuitor nu se poate gasi? Ar arata practic la fel,dar ce?Ahh,scuzati-ma,trebuie sa fim dive,numai din piele ! SINCER,EU CHIAR NU SUNT DE ACORD,dar poate este doar parerea mea !

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod