Descopera toamna scandinava cu noua colectie ECCO toamna 2014

Pentru toamna 2014, ECCO a pregatit o colectie speciala, dedicata persoanelor active, indiferent ca prefera stilul casual sau formal. Noua colectie ECCO respecta standardele de calitate si confort si aduce in prim plan designul scandinav, inovatia si autenticitatea.
Colectia ECCO pentru toamna 2014 rezoneaza cu un stil de viata modern si activ, combinand impecabil stiluri eclectice cu un design hibrid, efecte digitale, detalii si accente sintetice pentru a crea incaltaminte calduroasa, dar totodata confortabila si in ton cu tendintele sezonului.

Doua nuante noi isi fac aparitia in cromatica ECCO - Midnight Blue si Green Gables, dar noua colectie pastreaza si culorile clasice precum negru, cafeniu, visiniu, maro espresso si ruginiu. Materiale precum pielea de vitel si catifeaua aduc un plus de farmec pantofilor si botinelor, iar tocurile groase si varfurile rotunjite asigura oricarei tinute un look elegant.

ECCO Shanghai           
Pantofii decupati ECCO Shanghai te vor face sa te simti senzuala si sigura pe tine.
Pielea este catifelata, designul armonios, iar tocul de 75 mm creeaza o silueta eleganta, care alungeste picioarele si subtiaza talia. Te vei simti confortabil in acesti pantofi chiar daca ii vei purta de dimineata pana seara, deoarece sunt flexibili si au talpa aderenta. Cu blugi sau rochie, orice ai alege, pantofii ECCO Shanghai vor aduce un plus de senzualitate look-ului tau!

ECCO Sofia
Oricat de frumoasa ar fi tinuta ta, pantofii sunt cei care fac ca aparitia per total sa fie impecabila. Cu ECCO Sofia poti fi sigura ca vei face o impresie deosebita oriunde vei merge. Designul feminin si stralucirea pielii lacuite creeaza un pantof elegant, de o sensibilitate moderna, iar confortul este asigurat de tocul de 85 mm, foarte stabil, si de captuseala din piele.
ECCO Sofia sunt pantofii ideali pentru aceasta toamna, atat la tinutele business, cat si la cele de ocazie.

ECCO Owando
Pentru iesirile in oras cu prietenele si intalnirile cu iubitul tau iti doresti sa arati bine, dar si sa te simti cat mai in largul tau. Cu balerinii ECCO Owando in picioare, fiecare miscare a ta va denota naturalete si incredere de sine. Lacuiti si cu un detaliu stilistic delicat, acesti balerini sunt perfecti pentru un look feminin si cochet.

ECCO Perth

Daca iti place stilul modern, sofisticat, contemporan, balerinii ECCO Perth sunt pentru tine: confectionati din piele de vitel cu aspect deosebit, cu design exclusivist, toc de 10 mm si captuseala din piele, foarte confortabili si usor de asortat.

ECCO Odense
Daca preferi stilul minimalist, sandalele ECCO Odense sunt extrem de comode si iti ofera numeroase posibilitati de accesorizare, atat cu pantaloni, cat si cu rochii sau fuste.

ECCO Sanford

La fel de versatili sunt si pantofii ECCO Sanford, care pot fi purtati atat la intalnirile de afaceri, cat si la sesiunile de shopping.
Sunt usor de incaltat si foarte comozi, cu un toc de 20 mm si un design feminin minimalist, perfecti pentru tinutele de toamna.

ECCO CS14
Pantofii sport au devenit un "must have" pentru orice garderoba feminina, fiind folositi mai nou in orice combinatie vestimentara, atat cu pantaloni, cat si cu fuste. ECCO CS14 se remarca prin aspectul retro si combinatiile de efect intre pielea nubuc de camila si material textil. Talpa este usoara si flexibila, asigurand libertate de miscare si rezistenta la uzura. Asadar, cu ECCO CS14 nu numai ca te vei simti minunat, dar te vei face remarcata prin stilul tau indraznet!


Toamna aceasta, descopera in noua colectie ECCO modernismul si eleganta minimalista, specifica stilului scandinav!
 
Colectia ECCO toamna-iarna 2014 este disponibila in magazinele ECCO din Bucuresti, Cluj Napoca, Constanta, Iasi, Timisoara si Brasov, si in magazinul online www.ecco-shoes.ro.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod