Tendinte masculine primavara! Poarta haine relaxate si trainers!

In acceptiunea generala, barbatii par a fi mai putin preocupati de moda: sunt pragmatici, poarta ce le place, vor sa se simta confortabili, fac alegeri vestimentare mai simple care nu au legatura cu trend-urile, dar realitatea este ca de cele mai multe ori sunt derutati de prea multe optiuni vestimentare. Disecam tendintele primaverii si va aratam ce propun designerii si marile case de moda pentru a face alegeri inspirate pentru un look “sexy, stylish, spirited”!
Burberry propune pentru primavara acestui an tinute boeme inspirate din stilul artistilor. Intitulata “Book Covers&Bruce Chatwin”, colectia are ca tema principala ilustratii si printuri tipografice preluate din carti vintage englezesti. Acestea au fost imprimate pe genti mari din piele (Burberry Travel Satchel si Burberry Everyday Satchel) sau pe trainers colorati (disponibili in magazinul din strada Luterana nr.4) pentru un look artistic. Piesele si accesoriile sport au fost mixate cu trench-uri, jachete din denim purtate pe corp, duffle coat-uri englezesti, paltoane Chesterfiled din materiale de calitate precum gabardina, lana, casmir, catifea din bumbac in nuantele prafuite ale portocolalelor rosii, cuprului, albastrului si galbenului sofran.

Sinonim cu stilul clasic britanic, Paul Smith s-a impus pe piata modei internationale prin geometrii vestimentare simple si de efect.
Inspirat de stilul masculin britanic traditional, pe care l-a admirat in copilarie, designerul recunoaste ca cel mai matre atribut al brand-ului pe care l-a creat este simplitatea. El isi descrie hainele ca fiind “bine croite, de o calitate ireprosabila, cu taieturi simple si material usor de purtat”, carora le adauga “o pata de culoare vibranta”, un imprimeu floral sau iconicele dungi multicolore. Disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro, colectia Paul Smith Jeans pune accent pe camasi cu pattern-uri florale, jeans cu croieli lejere, tricouri cu printuri vibrante, sneakers cu aspect vintage, totil fiind “condimentat” cu accesorii multicolore, aderesandu-se unui barbat actual si relaxat.

Lansata la Pitti Uomo, noua colectie Z Zegna propusa de Paul Surridge si Murray Scallon pune accent pe functionalitate, stil tineresc si materiale de calitate, adresandu-se unui barbat urban si dinamic.
Piesele de rezistenta ale colectiei sunt “Motor Parka”, cardigane functionale cu buzunare adanci, costume din material experimentale (Techmerino) ce au proprietatea de a respira, blazere confortabile ce se adreseaza barbatilor cu simt practic, dar care vor sa fie la moda. Evident, look-urile sunt desavarsite prin sneakersi intr-o varietate de texturi si culori care transmit un mesaj clar: “Ne adresam tinerei generatii de consumatori de moda!”

Tot acestora li se adreseaza si colectia de primavara-vara Just Cavalli care are ca sursa de inspiratie Festivalul Coachella si moda anilor ’70. Denimul tocit, printurile psihedelice si exotice contureaza un barbat indraznet si increzator in alegerile lui vestimentare caruia nu ii este teama sa poarte culori si imprimeuri ce il vor face remarcat in jungla urbana.

Cei pasionati de activitatile sportive si dornici de a obtine un look relaxat pentru activitatile de zi cu zi pot urma linia EA7, propusa de designerul Armani.
De la tricouri, la hanorace, pantaloni de trening, veste din fas, incaltari si accesorii, linia EA7, disponibila in magazinul Sport/Couture se adreseaza unui barbat cool care vrea sa imbine calitatea cu lejeritatea. Realizata din fibre de bumbac organic, cultivat fara pesticide si folosind tehnologii revolutionare de imbunatatire a calitatii produselor, colectia de haine poate fi purtata, atat la sala, cat si in week-end!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod