Noua colecție Motivi toamnă-iarnă 2016/2017: Armonie în tendințe și stiluri

Toamna și-a intrat oficial în drepturi. Străzile îmbrăcate în frunze ruginii devin inspirație pentru garderobă și transformă covorul ruginiu într-un catwalk destinat ținutelor de zi cu zi. Motivi îmbină armonios și de această dată stilul și confortul dând naștere unei colecții care îți va permite să alegi între clasic și doza corespunzătoare de casual.
Pentru noul sezon, designerii Motivi au creat o colecție care aduce tribut confortului și versatilității, incluzând piese vestimentare în tendințe inspirate din stilul clasic și elegant, combinate cu elemente și detalii relaxate. Astfel, orice look inspiră o atitudine casual-chic cu minimum de efort. Colecția oferă posibilități nelimitate și te invită să te joci cu stilurile și să descoperi noi combinații menite să îți spună povestea.  

O gamă largă de stiluri îți va permite să alegi de fiecare dată ținuta potrivită.
Fie că preferi stilul elegant sau casual! Piesele cheie ale acestei colecții sunt clasicul trench, paltonul stil sacou bărbătesc, piese de inspirație animal print, jacheta stil biker, vesta și jacheta din blană.  
Din recomandările pentru sezonul rece nu pot lipsi itemurile dedicate confortului, printre cele must-have regăsindu-se puloverul tricotat, fularele supradimensionate și jacheta parka.

Noua colecție se adresează oricărui stil, așa că elementele elegante nu pot fi trecute cu vederea.
Rochia din dantelă, sacoul smart și salopeta oferă opțiuni nelimitate pentru adeptele stilului clasic. Detaliile din catifea, eșarfa fluidă și pălăria cu boruri lărgi sunt accesoriile care scot din impas orice look.

În ceea ce privește paleta cromatică, aceasta este definită de nuanțele tomnatice, precum bej, maro, gri și negru. Pata de culoate este asigurată de tonurile de roșu, verde și albastru. Nu lipsesc printurile geometrice, animal printul, dungile și carourile pentru o notă trendy adăugată oricărei ținute, indiferent de ocazie.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod