Metropolis și Romantic - doua colecţii-capsulă de referinţă de la Marks&Spencer

Cu o tradiţie de peste 130 de ani, Marks & Spencer aduce împreună calitatea premium, atenţia la detalii și stilul contemporan.
Pentru această toamnă, Marks&Spencer propune doua colecţii-capsulă de referinţă Metropolis și Romantic, la care se adaugă liniile deja cunoscute Autograph, Indigo, Per Una și Classic.

Colecţia de toamnă Metropolis este o reinterpretare a stilului britanic şi cuprinde influenţele anilor ‘80 si ’90, ce se reflectă atât în croiala lejeră, desenând ţinute elegante, dar relaxate, cât şi în paleta de culori.

Create pentru a obţine look-uri chic ce pot fi purtate în fiecare zi, piesele de rezistenţă ale acestei colecţii sunt jachetele în nuanţe naturale, în ton cu sezonul, şi rochiile tip camaşă ce conferă un aer masculin oricarei ţinute. Să nu uităm însă de topurile şi pantalonii cu croială largă care oferă un aer retro, dar şi un plus de feminitate, mai ales dacă sunt accesorizate cu un cordon în talie.

Piesele din colecţia Romatic aduc un aer britanic stilului boem atât de popular toamna aceasta. Colecţia se caracterizează prin materiale de calitate, culori naturale şi imprimeuri detaliate, conferind un aer romantic noului sezon. Create pentru a aduce un plus de eleganţă şi rafinament ţinutelor, piesele cheie din colecţia Romantic sunt inspirate din anii ’70. De remarcat sunt pantalonii cu croiala largă sau rochiile midi cu imprimeuri florale, dar şi bluzele de inspiraţie victoriană cu inserţii de dantelă Chantilly sau jachetele din lâna, extrem de fine şi plăcute la atingere.

Materialele calitative şi inovaţiile folosite pentru realizarea ţesăturilor definesc brandul Marks and Spencer. De exemplu, tricotajele sau piesele realizate cu tehnologia Stay New conferă rezistenţă la scămoşare şi pot fi curaţate în maşina de spălat pastrându-şi calitatea de-a lungul timpului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod