Max&Co. prezintă colecţia capsulă „Il mio capotto”

În acest sezon, MAX & Co. își confirmă reputația pentru îmbrăcămintea de exterior extrem de elegantă, frumos lucrată, cu noua ediție a popularei colecții capsulă „Il Mio Cappotto”. Reunind atemporalitatea țesăturilor rafinate și meșteșugul impecabil cu o atenție sporită pentru cele mai recente tendințe în tăieturi, siluete și culoare, fiecare haină „Il Mio Cappotto” este în același timp clasică și contemporană.
Pentru această colecție, designerii s-au inspirat de la cele mai elegante femei din toată lumea, fiecare haină simbolizând un oraș diferit:

MILANO. Plecând de la capacitatea femeii milaneze de a adăuga un twist luxos chiar și ținutelor de zi cu zi, haina sartorială atemporală devine și mai elegantă atunci când este purtată cu accente burgundy, de piele și bluze imprimate. Liniile curate, clasice conferă purtătorului pânza perfectă pentru a-și dezlănțui partea feminină, plină de farmec.

PARIS. Echilibrul perfect între nonșalanță și atenție la detalii este secretul amestecului parizian distinctiv al stilului chic lejer. Farmecul ei tomboyish este capturat în haina „Il Mio Cappotto” Paris.
Fit în partea superioară, cu talia marcată, ușor evazată în partea de jos, creează o siluetă ultra-măgulitoare. Croiala din lână, design-ul cu căptușeală houndstooth rezonează cu starea de spirit a acestui sezon specifică anilor '60 și cu viziunea ingénues pariziană.

LONDRA. Îndrăzneață, creativă, fermecătoare, dar cu un simț al umorului diabolic, londoneza este originală fără a simți nevoia de a-și cere scuze – o atitudine care reapare mereu în stilul ei. Bazându-se pe energia swing a „anilor '60” din Londra, paltonul „Il Mio Cappotto” specific orașului vine cu o tăietură preppy, lungă, completată cu un guler mic, îngrijit. Inversând codurile de design tradițional britanic, în mohair periat, finisajul din tartan al hainei este punky, mai degrabă decât prim.

TOKYO.
Poate că este datorită purității designului japonez, - care combină tradiția de a onora timpul cu ritmul rapid al viitorului - dar femeii din Tokyo nu îi este teamă să își asume riscuri cu ceea ce  poartă. Pentru acest capitol al poveștii „Il Mio Cappotto”, MAX & Co. reimaginează chimonoul sub forma hainei din lână și cașmir cu mâneci largi, lungime 3/4 și un guler înalt. Cu o siluetă cocoon și linii arhitecturale, haina este tăiată de mână, având margini brute.

MOSCOVA. Cea mai romantică siluetă din colecție, acest tip de haină este simbol stilului epic inspirat de marile eroine ale literaturii ruse - cu linii militare alungite care reprezintă doar ceea ce este necesar pentru a proteja moscoviții chic de frig într-o zi de cumpărături în Piața Roșie.
Un design tonal zigzag caracterizează materialul textil, realizat cu un amestec moale de lână și de alpaca.

HONG KONG. Orașul cosmopolit Hong Kong este un adevărat amestec de influențe și estetică, și o poartă de acces între est și vest. Acest lucru se reflectă direct în stilul eclectic al orașului și în abordarea MAX & Co. Tăiată din lână dublu îmbogățită cu ranforsare diagonală, silueta iconic wrap este reinterpretată într-un palton elegant, cu o talie cu curea și mâneci 3/4 lungime. Conceput pentru a fi purtat la întâmplare deschis, sau legat pentru a crea o siluetă mai fit, paltonul este surprinzător de versatil - la fel ca stilul femeii din Hong Kong.
Confirmând în continuare starea de spirit globală a colecției, fiecare haină vine cu o pungă de cumpărături și tag-uri proiectate de starul caligrafiei pe Instagram din Melbourne, Jasmine Dowling.

Materialele folosite pentru fiecare model sunt realizate în Italia de către unii dintre cei mai prestigioși experți în tesături din peninsulă.

Puteți găsi colecția „Il Mio Cappotto” în magazinele MAX & Co.
și online, începând cu luna septembrie 2016.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod