Kraxy Rabbit lanseaza prima colectie de rochii!

Sub sloganul ‘Express Yourself’’ Kraxy Rabbit lanseaza prima colectie de rochii couture.

Colectia, ce poarta numele Vendy, a fost creata sub amprenta designerilor independenti din Asia si a reunit piese editie limitata, cu materiale si aplicatii pretioase, care vorbesc despre frumusetea de a fi femeie, dar mai ales despre frumusetea unica e fiecareia dintre noi.



Vendy, cea de-a doua papusa Kraxy, simbolizeaza femeia care isi imbratiseaza statutul de femeie si a atins un echilibru, astfel incat sa se accepte asa cum e, cu defecte si calitati, frumoasa in imperfectiunea sa.


 
Cu un concept atent gandit, sedinta foto pentru lookbook a fost structurata astfel incat fiecare femeie sa se regaseasca in cel putin una dintre creatiile colectiei.

Cele 3 tipologii de modele feminine s-au jucat cu versatilitatea rochiilor, reusind sa poarte acelasi model de rochie intr-un alt tipar de frumusete, reusind sa-si puna fiecarea amprenta personala  asupra tinutei, transmitand brandului: Express Yourself.



Uncitatea materialelor si a modelelor este garantata de designerii independenti din Asia care sunt recunoscuti pentru taieturile si  croiurile  care pun in valoare fiecare tipologie de femeie. Dantela,cristalele si broderia fina fac din Vendy, colectia care revolutioneaza Romania.



Vendy By Kraxy Rabbit iti face cunostinta cu frumusetea ta! Esti pregatita?

WWW.KRAXYRABBIT.RO
https://www.facebook.com/kraxyrabbit/

Kraxy Rabbit este un brand manifest care incurajeaza toate femeile sa isi vada frumusetea dincolo de masurile lor,incurajand increderea in sine.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod