Hispanitas - Sandale comode pentru orice moment al zilei

Vara şi-a făcut cu adevărat simţită prezenţa! Zilele călduroase ne duc cu gândul la un singur lucru: Vacanţă! Ce poate fi mai frumos decât o vacanţă la mare, pe o plajă însorită, savurând un cocktail rece şi colorat şi o pereche de sandale dintre cele mai comode!
Hispanitas îţi propune pentru această vară, o selecţie minunată de sandale colorate ce îşi vor asigura confortul pe durata întregii zile.

Sandale de zi


Pentru că vara aceasta se poartă look-ul sport, propunerea Hispanitas pentru zi, sunt sandalele casual într-un mix original de culori care să satisfacă şi cele mai pretenţioase gusturi. Un toc de 5 centimetri va conferi o linie fină piciorului şi un plus de confort. Le poţi asorta uşor la rochii fluide de mătase sau pantaloni scurţi.

O altă propunere sunt sandalele din rafie cu talpă de cauciuc.
Graţie benzii frontale realizate din rafie şi a tălpii de cauciuc de 4 cm, sandalele Navy vor deveni aliatul perfect al acestei veri.

Sandale cu platforma de cauciuc sunt extrem de confortabile datorită curelelor din piele ce înconjoară glezna. Într-o varietate de culori metalice, albastru sau negru, ele vor arata foarte bine în ţinuta ta de zi cu zi.

Nu uita de sandalele pentru vacanţă de vară, pe care le poţi asorta de asemenea şi la ţinutele tale de zi cu zi! Aceste sandale din piele alb şi negru se va potrivi cu toate ţinutele tale.

Sandale de seară


În trend, dar şi cu foarte multă personalitate, sandalele cu toc bloc sunt una dintre cele mai căutate piese din acest sezon. Practice şi uşor de purtat, ele se potrivesc perfect la cină târzie sau o îngheţată cu familia sau prietenii.
Alege să le porţi cu fustă midi din materiale fluide, tendinţa acestui sezon. Versatile şi mai confortabile, aceste sandale cu toc de 7 cm îţi vor face serile de vară de neuitat!

Dacă alegi să petreci un week-end la mare, aceste sandale vor fi alegerea perfectă! Îţi asigura o notă de glamour pentru o petrecere, cină sau o plimbare de sâmbătă seară.

Sandale pentru ocazii speciale


Propunerea Hispanitas pentru evenimentele speciale din această vară sunt sandalele cu toc bloc şi accente metalice. Deoarece detaliile fac diferenţa, aceste model de sandale te va ajuta să te bucuri cu adevărat de evenimentele cele mai sofisticate în această vară.

Sandalele cu curea de piele în formă de T sunt alegerea potrivită pentru o seară elegantă de vară.
Confortabil, simplu şi elegant!

Fie că le alegi pe argintiu, auriu sau negru aceste sandale cu franjuri vor da o notă de distincţie look-ului tău.

Vara aceasta aduce cu ea şi reduceri de -25% la toată colecţia Hispanitas primăvară-vara 2016 din magazinul Hispanitas din Băneasa Shopping City, etaj 1 şi www.hispanitas.ro. Profită acum de reduceri pentru o vară cu adevărat de neuitat!  Hispanitas - Joy Is a choice!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod