Craciunul britanic a ajuns in Bucuresti!

Extravagante si originale, vitrinele de Craciun au devenit deja o traditie a magazinelor de lux din intreaga lume care, an de an, se intrec sa transpuna feeria sarbatorilor de iarna si arta de a darui in concepte creative. Lansata in luna noiembrie, printr-o colaborare inedita intre flagshipstore-ul Burberry din Regent Street, Londra si magazinul Printemps din Paris, campania “The Magical Christmas Journey by Burberry” a ajuns si in Bucuresti, in magazinul Burberry din strada Luterana nr 4, cel mai mare flagship Burberry din estul Europei.

Vitrinele prezinta o serie de papusi, sculptate si pictate manual care poarta numele Busby si care fac o puternica referire la mostenirea si inovatia casei de moda britanice Burberry. The Dancer, The Beauty, Miss Trench, Mr Trench, The Bobby, The City Gent, The Punk, The Brit Girl si The Sheep sunt responsabili de sortarea cadourile si de raspandirea spiritul festiv printre cumparatori.

Imbracati in tinute de seara, smoking si rochie lunga, personajele Dancer si Beauty amintesc de traditia casei de moda britanice care din 1856 pana in 2014 s-a impus ca unul dintre cele mai de success brand-uri de lux din lume.

Miss Trench si Mr Trench fac o puternica referire la iconicul trench din gabardina, accesorizat cu esarfa cadrilata Burberry. Bobby, City Gent si The Sheep sunt personajele care ne poarta cu gandul la Londra si Marea Britanie, dar care totodata ne sugereaza sa le aratam iubirea celor dragi prin cadouri.

Spiritul festiv al campaniei de iarna Burberry este reflectat si in interiorul magazinului, printr-o selectie atragatoare de obiecte vestimentare si accesorii festive, ideale pentru cocktail-urile de Craciun si Revelion.
 O jacheta din casmir cu o croiala bine definita, revere din satin si un lant auriu este ideala pentru un look studiat si elegant. Poart-o in combinatie cu o fusta drapata, din lame auriu  si un top elegant din crepe alb cu detalii metalizate la baza gatului sau cu o rochie fluida din crepe de matase.

Defineste look-ul prin accesoriile potrivite: sandale cu brate subtiri aurii sau sandale din catifea neagra si clutch din piele cu check-ul embosat, in variantele negru si auriu. 

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod