Colecţia Viggo Ceremony 2016

Viggo este cel mai nou brand născut din pasiunea pentru haine impecabil executate.

Cătalin Botezatu și Ionuț Marin au lansat recent noul brand de haine bărbătești la prestigiosul târg de modă Pitti Uomo de la Florența, târgul care, de peste 40 de ani, dă ora exactă în materie de vestimentație masculină. Așa cum era de așteptat, Viggo vine, în întâmpinarea celor care se pregătesc pentru un eveniment special, cu o colecție de ceremonie unică, lucrată ireproşabil, pentru toate gusturile și pentru toate bugetele.
        
Colecţia Viggo de ceremonie atinge atât clasicul absolut prin elegantele costume negre cu revere satinate, executate din stofe de la cei mai apreciaţi producători din lume, dar atinge şi clasicul reinterpretat, prin sacouri statement în nuanţe de albastru, roşu sau mov.

Croiala este una tradiţională, însă adaptată cerinţelor actuale, sacourile evidenţiind într-un mod subtil şi elegant linia naturală a taliei, iar pantalonii mergând pe un tipar slim, cu un break subtil.

Am pus mare accent pe reverele şpiţ late care sunt definiţia masculinităţii, a şarmului şi puterii. Texturile folosite pentru sacouri sunt dintre cele mai speciale, pornind de la clasica stofă uni foarte fină şi mată, până la jacquard-uri spectaculoase sau lână cu un luciu natural, distins.

Un alt element de distincţie este vesta. La un rând sau două de nasturi, aceasta vine cu un plus de personalitate şi curaj, fiind ideală pentru sezonul nunţilor de toamnă.



Cămăşile au fost special create pentru a satisface gusturile cele mai complexe. Din bumbac egiptean foarte plăcut la atingere, vin în două variante de o eleganţă aboslută: fie cu nasturi ascunşi, fie cu nasturi tip butoni placaţi cu rhodium. Mai mult, pentru încă un plus de eleganţă se poate opta pentru cămaşa cu plastron, ideală pentru ţinuta de trei piese. Pentru un aer de sobrietate şi mister, cămaşa neagra este detaliul care va face diferenţa.

Pantofii sunt consideraţi de mulţi veterani ai modei pentru bărbaţi (şi în acelaşi timp şi de femei) drept cel mai important articol din garderoba unui gentleman.
Pantofii Viggo sunt creaţi cu o măiestrie care îi transformă în adevărate piese de rezistenţă. Executaţi din piele fină de viţel, aceştia sunt cusuţi manual în Italia, lucru care le conferă o speranţă de viaţă îndelungată.

Deseori controversat, brâul este, alături de bretele, accesoriul care poate înlocui cu uşurinţă vechea curea asortată pantofilor. Acesta vine ca un liant între sacou şi pantaloni, lungind picioarele şi accentuând talia purtătorului.

În funcţie de caracterul şi personalitate fiecăruia, pata de culoare îşi poate face, într-o măsură sau alta, simţită prezenţa.

Fie că este exprimată printr-un sacou într-o nuanţă puternică, fie printr-un papion, o batistă sau o pereche de şosete, aceasta va fi un adevărat statement, greu de trecut cu vederea.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod