Colecţia Hilfiger Pre-toamnă 2016, Welcome to America

Inspirația Colecției: Colecția Hilfiger pentru pre-Toamnă 2016, Welcome to America, ridică ancora pentru a porni într-o călătorie transatlantică a anilor 1920, în care tradițiile sunt atemporale, iar piesele vintage favorite sunt reinterpretate cu o viziune proaspătă, relaxata dar rafinată. Stilul este inspirat de luminile strălucitoare care te întâmpină în orașul New York, și de aventurile celor ce caută o nouă viață în lumea modernă.

Detaliile nautice se îmbină cu materiale feminine si romantice, în timp ce croielile clasice sunt readaptate după stilul militar si cel al uniformelor de lucru. Ținutele se put adapta ușor purtării inter-sezoniere, fiind prezentate sub forma unui mix de texturi si detalii prețioase. Este vorba despre cultura lumii vechi care se întâlnește cu atitudinea plină de încredere a noi lumii. Pregătește-te pentru voaiaj, cu toata viteza înainte!

“Colecția Hilfiger pentru pre-Toamnă’16 este o reinterpretare relaxată, dar sofisticată a stilului iconic al anilor 1920,” a declarat Tommy Hilfiger. “Am oferit croielilor clasice o readaptare proaspătă, folosind detalii prețioase, materiale noi si imprimeuri jucăușe – ținuta reprezentativă a colecției descrie fără efort o suprapunere de texturi si croieli.”

Prima acostare

Detalii principale: Piese clasice de inspirație nautică, având suprapuneri ușoare și romantice; Adaptabilitate, ținute trans-sezoniere; Materiale combinate – straturi ușoare se îmbină cu denim-uri grele și jachete utilitare.

Materiale: Pantaloni marinărești din catifea și pantaloni scurți cu nasturi și ornamente aurii; Ținutele din denim în stilul Tomboy sunt inspirate de uniformele lucrătorilor din port;
Jachetă din blană faux cu ancoră imprimată pe spate prin procedeul intarsia. Imprimeuri, modele și accente dure: Imprimeuri fanteziste și motive derivate din tatuaje și bandane marinărești;
Broderie și imprimeuri de inspirație Pin-up; Salopete din denim cu nasturi brodați. Stiluri principale:
Rochii romantice și jucăușe în stilul Tea, cu imprimeuri abstracte inspirate de tatuaje; Haine utilitare în croiuri moderne; Haine cu detalii și decorațiuni nautice; Denim Tomboy; Jachete sport stilul College cu broderie pin-up pe spate.
Paleta Culori: Albastru închis marinăresc, crem, auriu și accente de roșu

A doua Acostare

Detalii Principale: Croieli inspirate din anii1920; croieli clasice cu adaptări military; noul lux. Imprimeuri, modele și accente dure: Imprimeuri jucăușe combinate cu buline și dungi late; O nouă abordare pentru stele și dungi. Stiluri Principale: Buze și rochii diafane inspirate de stilul vintage al anilor ‘20 și ‘30; bluze de trening indigo cu influențe utilitare și military. Paleta de Culori: Verde Military și roșu intens cabernet îmbinate cu tonuri calde și șterse de trandafiriu

A treia Acostare

Detalii Principale: Texturi cu un strop de flapper flair; O viziune nouă asupra epocii de Jazz.

Materiale: Rochii diafane din mătase decorate cu dungi metalice. Imprimeuri, modele și accente dure: Interpretări creative ale decorațiunilor și medaliilor militare. Stiluri principale: Bluze lejere și rochii imprimate cu medalii; rochii texturate – perfecte pentru sezonul de petreceri. Paleta de Culori:
Negru, bleumarin și crem cu nuanțe nude și metalice.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod