Colectia de rochii Bella Sposa pentru luna martie!

De 8 martie sarbatorim Ziua Internationala a Femeii, prilej cu care ne dorim sa fim elegante, delicate si gratioase. Desigur, fiecare doamna asteapta sa fie surprinsa cu un buchet de flori, cu o cutie de bomboane, cu declaratii romantice… si de ce nu, cu o rochie: eterna piesa vestimentara feminina! Fie ca prefera rochiile mini si sexy, rochiile midi de cocktail sau rochiile lungi de seara, un astfel de obiect vestimentar va reprezenta un cadou cu care nu poti da gres. Specialistii Bella Sposa te invata cum sa surprinzi femeia din viata ta!
Pentru barbati

Mama este, a fost si va ramane cea mai importanta femeie. De 8 martie alege o piesa vestimentara care sa fie adaptata statutului, siluetei si preocuparilor ei. Alege rochii clasice, cu o croiala eleganta, cu bolero sau sacou. Opteaza pentru nuante clasice de bleumarin sau negru care au calitatea de a subtia silueta si de a ascunde eventualele imperfectiuni ale corpului.

Desi au trecut ani, de cand v-ati cunoscut, trebuie sa iti surprinzi sotia in fiecare zi si sa ii arati cat de mult o iubesti! Alege o rochie care sa demonstreze ca inca o consideri foarte atragatoare.
In Bd. Dacia 153-155 sau pe www.bellasposa.ro ai la dispozitie o selectie ampla de rochii de seara, lungi sau de cocktail care o vor face sa se simta speciala. Daca nu stii exact ce sa alegi, o poti surprinde cu o programare, iar specialistii te vor consilia in acest sens. Desigur, tu va trebui sa ai cardul pregatit!

Abia ai cunoscut-o si ati iesit in oras de cateva ori? Nu este cazul sa ii daruiesti inca o bijuterie care sa o induca in eroare, dar o poti impresiona pe iubita ta printr-o rochie care sa ii arate ca intre voi doi va fi cevaretioase mai mult decat un simplu flirt.
Evident, alege-i o rochie cu care sa starneasca invidia celorlalti barbati!

Pentru femei

De 8 Martie, cu siguranta vei primi numeroase invitatii in oras, asa ca trebuie sa fii pregatita cu o rochie care sa iti vina ca si turnata! Daca sarbatoresti printr-o cina la restaurant, alege o rochie Bella Sposa din dantela sau cu aplicatii pretioase, cu un aspect romantic si atragator. Opteaza pentru rosu pasional care iti va asigura o aparitie desavarasita. Iesi cu fetele in oras, opteaza pentru rochii Bella Sposa in nuante aprinse care iti vor asigura o aparitie primavaratica si chic.
Mergi in club? Opteaza pentru rochii din paiete si voal sau pentru tinute cu aspect retro care au revenit puternic in tendinte!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod