Mirela Boureanu Vaida, despre fetiţa ei: "Noroc că soţul meu a fost cu mine. Altfel credea că nu-i a lui"

Prezentatoarea TV a spus că fiica sa, Carla Maria, în vârstă de trei săptămâni, nu prea seamănă cu tatăl ei. Vedeta a mărturisit că soțul, Alexandru Boureanu, este necăjit că micuța nu aduce cu el.
"Dacă spun adevărul, îl supăr pe soţul meu, săracul. Nu prea seamănă cu el. El e brunet, iar Carla a ieşit albă în totalitate. I-am zis că e bine că a fost acolo, că altfel credea că nu e a lui. Are părul cârlionaţat la vârfuri, ochii bat spre albastru, aşa ca ai mei", a spus Mirela la Antena 1.

"Soţul meu o schimbă, o spală, el îi face ceaiul cu care o spălăm şi tot el i-a luat primele hăinuţe. Cred că îmi cam ia terenul de sub picioare. O să semene cu mine, dar sufleteşte cred că va ajunge să fie mai aproape de el.
Oricum el va prelua mare parte din atribuţiile mele, odată ce voi începe să muncesc”
, a adăugat ea.

Prezentatoarea a mai spus că și-a dorit ca fiica ei să ai aibă cercei de mică, așa că i-a pus după naștere, şi a anunţat că vrea să respecte tradiția și să o boteze pe Carla Maria la 40 de zile, chiar dacă evenimentul va avea loc în postul Paștelui: "I-am pus cercei. Vreau să o botez după cele 40 de zile şi mi-aş dori să respect postul Paştelui şi să nu facem o petrecere foarte mare."
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod