Colectia capsula Nature Interplay de la Sense

Inspirata de natura si de o viata traita sanatos, colectia capsula Nature Interplay reprezinta una dintre propunerile brandului Sense si a designerului Andreea Tincu pentru vara 2016. Piesele colectiei sunt confortabile, utile, intr-o cromatica specifica naturii, in tonuri de ocru, kaky, ivoriu, caramiziu, verde si orange.
Marca Sense este produsa exclusiv in Romania, in fabricile proprii, si constituie o prezenta constanta in moda romaneasca, lansand 4 colectii mari pe an, impartite la randul lor in mai multe colectii-capsula. Brandul are reteaua proprie de magazine, dar si un magazin online in care poti admira noutatile saptamanale, poti achizitiona modelele din magazine sau poti afla tendintele sezonului.

Colectia Nature Interplay te indeamna la calatorie in natura sau poate fi optiunea ideala pentru zilele toride din orase, cand vrei sa porti piese vestimentare in care pielea respira corect si iti doresti sa nu simti canicula intr-un mod excesiv.  Inul este materialul preferat de Andreea Tincu si multe piese din aceasta colectie capsula sunt create din aceasta tesatura.
Poti alege fusta cu lungime 7/8, mult folosita in colectiile marilor branduri, sau modelul cu dublu pliu si tighele sport in fata. La acestea poti purta bluza cu accesoriu metalic lateral si print animal stilizat sau modelul cu maneci gen ie si garnitura de bumbac.

Pantalonii din in au o cadere frumoasa, o linie sporty si ii poti purta cu topuri uni sau imprimate. Sugestia designerului sunt topurile din in, disponibile in mai multe nuante.

Un alt material subtire este denimul light, utilizat in confectionarea pantalonilor cu un croi larg, excelent pentru vara.
Daca esti inalta, ii poti accesoriza cu sandale joase, iar persoanele micute de statura ii pot purta cu platforme, pentru o lungire optica a siluetei. La acest gen de pantaloni, potrivite sunt topurile de panza sau viscoza imprimata si camasile de in.

Rochia vedeta a liniei Nature Interplay este din viscoza patinata mustar si dantela in ton. O poti purta cu sandale maro sau mustar inchis. Daca iti plac printurile, alege modelul cu benzi din dantela de bumbac sau modelul cu banda navy contrast si forma clos.

Aplicatiile din benzi de dantela sunt vizibile si pe rochiile din in si bumbac, cu un croi lejer, gandit asa pentru ca tu sa te simti foarte confortabil.

Fustele sunt conice, din bumbac, cu cusaturi ornament, in nuante naturale de bej si alb sau print vesel, cu accente portocaliu, ideal pentru combinatia cu bluzele din matase disponibile in colectie.

Nature Interplay este grupa pe care o vei adora si ale carei piese te vor determina sa intelegi ce inseamna termenul comfort addicted.
Sunt confectionate din materiale naturale, au croiul lejer si cromatica discreta, fiind produse vestimentare de baza in garderoba ta de plimbare si vacante. In plus, sunt genul de produse vestimentare care nu se demodeaza si, daca respecti intretinerea lor de pe eticheta, le poti purta si in vara viitoare.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod