Catalin Botezatu, la mare

Despre Catalin Botezatu se stiu foarte multe lucruri. Ca este unul dintre cei mai buni si respectati designeri din Romania nu mai este niciun secre pentru nimeni.

Despre Catalin Botezatu se stiu foarte multe lucruri. Ca este unul dintre cei mai buni si respectati designeri din Romania nu mai este niciun secre pentru nimeni. Ceea ce este cu adevarat meritoriu pentru el este faptul ca nu refuza sa-si prezinte colectiile indiferent de locul in care ar trebuie sa aiba loc acest eveniment. Si acest lucru se intampla in ciuda faptului ca designer-ul este obisnuit cu locuri fabuloase din strainatatel.

Am aflat acest lucru chiar dintr-o declaratie a designer-ului acordata cu ocazia unei prezentari care a avut loc intr-un hipermarket bucurestean, despre care am si scris la momentul respectiv.

Week-end-ul trecut l-a gasit pe Catalin Botezatu la Constanta, unde, in cadrul evenimentului intitulat "Nopti albe la City Park Mall" si-a prezentat doua dintre colectiile recente, una haute couture, iar cealalta de lenjerie intima.

Pe langa faptul ca piesele realizate de el au facut parte din spectacol, organizarea intregului eveniment, cum ar fi regia, a fost gandita tot de Botezatu.

 


In deschiderea primei parti, au avut loc prezentari de moda ale brand-urilor din acest complex comercial. Ca si exemple avem: Mondo, Cellini, Debenhams, La Senza, Yokko sau Meli Melo.

Colectiile prezentate de Catalin Botezatu se numesc Ice (lenjerie intima pentru barbati) si Fly (rochii de seara pentru femei). Daca este sa privim colectia dedicata femeilor, care ne intereseaza in mod direct, observam ca Botezatu ne propune o vestimentatie in culori tari (galben, rosu), dar si mult material usor, vaporos. "Pentru aceasta colectie am utilizat pene de cocos african si blanuri naturale", a declarat creatorul.

"Am fost incantat sa-mi prezint colectia, in premiera pentru Romania, in cadrul evenimentului „Nopti Albe la City Park Mall”, pentru ca la Constanta ma intalnesc cu un public selectiv, care apreciaza rafinamentul. Urmatoarea prezentare a acestei colectii o voi face la New York Haute Couture. De fiecare data cand imi expun creatiile pe scena am un sentiment unic, de implinire profesionala si personala, si imi place ca, prin prezentarile mele, sa ofer un spectacol complet: in afara de rochiile si lenjeria intima de lux, vreau sa ofer publicului un adevarat show, cu o scenografie impecabila, in care acord atentie fiecarui detaliu, de la coafura si machiaj, pana la muzica si lumini", a mai spus Catalin Botezatu.

 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • busy pe 23 Mai 2009, 22:51
    loli

    omg .....inacceptabil!!! Botezatu nu are dreptul de a afirma ca are creatii ''haute couture''! e o mare minciuna...asa ca fraierii care il cred....ar trebui sa se documenteze despre ceea ce implica folosirea unui termen ca acesta.Iar Botezatu sa nu mai foloseasca termeni pomposi pt creatiile lui.....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod