Brand-ul franţuzesc Vicomte A. prezintă colecţia de Toamnă-iarnă 2014-2015: NAVY INSPIRATION

Brandul pret-a-porter Vicomte A. Paris propune, pentru noul sezon, ținute de inspirație navy. Chiar dacă e toamnă sau iarnă, noile piese Vicomte A. te trimit cu gândul la riviera franceză, la look-uri relaxate, dar foarte șic și, bineînțeles, pline de culoare – pentru că brandul este deja cunoscut pentru colecții în nuanțe vesele, indiferent de anotimp.
Vedetele colecției sunt jachetele de toate felurile, de la cunoscutele bomber jacket până la duffle coat, alături de puloverele cu dungi, bluzele și tricourile cu detalii de inspirație navy. Culorile sunt irezistibile: galben intens, portocaliu, bordeaux, verde închis, bleumarin. Combinația cea mai iubită este cea între galben și bleumarin, care se regăsește pe mai multe piese, atât din colecția pentru femei, cât și din cea pentru bărbați: sacouri, tricouri sau accesorii.

Colecția de toamnă-iarnă Vicomte A.
Paris vine cu propuneri complementare pentru bărbați și pentru femei. Un cuplu poate lăsa impresia că poartă ținute identice; bineînțeles, există diferențe – croielile diferite și alte mici detalii. De exemplu, puloverele de damă au un mic fermoar la spate, care nu se regăsește la cele pentru bărbați, iar jachetele de damă sunt mai cambrate.

Vicomte A. Paris propune o garderobă completă: de la costume business sau de seară, cămăși de cea mai bună calitate, ce pot fi purtate la birou, tricourile polo pentru care brandul este cunoscut, pantaloni și jeanși.
Accesoriile sunt și ele numeroase: cravate, papioane, butoni, genți unisex, fulare, mănuși, șosete sau pocket square, toate în nuanțele noii colecții. În funcție de styling, îți poți crea o ținută serioasă, pentru o întâlnire de afaceri, un look casual, perfect pentru weekend, sau unul rebel-chic, pentru o cină în oraș sau o petrecere.
 

Vicomte A. Paris, brand-ul de haine de origine aristocrată franceză, s-a lansat pe piaţa din România în toamna anului 2013. Primul magazin Vicomte A.
este deschis în mall Promenada, din București, etaj 1, alăturându-se reţelei de peste 400 de magazine din lume.

Vicomte A. Paris a apărut pe piaţă în anul 2005, la iniţiativa vicontelui Arthur de Soultrait. Inspirația și-a găsit-o în cadrul familiei, care era pasionată de sporturile ecvestre. Vestele jocheilor devin astfel șevaletul tânărului artist antreprenor, care adaugă culoare, elemente originale și creează stilul Vicomte A. Paris.

Vicomte A. Paris se adresează bărbaţilor, femeilor şi copiilor, propunând ţinute ce acoperă întreaga garderobă: fuste, cravate, jachete, pulovere, tricouri polo, pantaloni.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod