Bloom – colecția primăvară-vară 2016 Chemistry

Chemistry propune pentru sezonul primăvară-vară 2016 o colecție feminină și delicată, alcătuită din piese în care este celebrată feminitatea, prin culori solare, materiale delicate și detalii romantice.

Numele colecției - Bloom – simbolizează forma deplină în care s-au materializat sursele de inspirație ale designerului Vera Alecsa: texturile și nuanțele petalelor delicate de flori, linii arhitecturale inspirate din tehnici de design japonez, culori care reconstruiesc o atmosferă și detalii ce întregesc un univers feminin romantic și sofisticat de simplu.

Bloom devine un îndemn la adresa femeii ce dorește să-și celebreze feminitatea prin veșminte ce urmează natural liniile corpului, ce complimentează prin culoare și punctează prin detalii rafinate.

Bloom se adresează acelei femei ce dorește să-și contureze silueta, nu să o încorseteze, acelei femei liberă de constrângerile tendințelor, dar fidelă propriilor idei despre ce înseamnă eleganță și feminitate.



Silueta boemă este evidențiată prin modele de pantaloni largi, rochii fluide din mătase, topuri și fuste cu volane grafice, în culorile anotimpurilor solare: nuanțe calde de bleu, roz, bej camel, tonuri de nisipiu, gri. Întâlnim linii simple, curate, contrapunctate cu fluiditatea volanelor reinterpretate, inspirate din fragilitatea zambilelor.

Dantelele din bumbac croșetate manual, materializate în gulere sau manșete, reprezintă un alt accent romantic, ce completează croiurile minimaliste, cu un rezultat delicat, feminin și atemporal.


Asemenea florilor, delicate și bine definite în același timp, piesele ce alcătuiesc ultima colecție Chemistry construiesc din materiale precum mătase,  bumbac, lână și vâscoză, reinterpretări stilizate ale unor detalii ce fac parte din simbolismul diafan al sezonului solar pentru care sunt create.



Noua colecție primăvară-vară 2016 poate fi găsită pe http://chemistry-studio.com sau în showroom-ul din Intrarea Eliza Zamfirescu Leonida, nr.

13, Bucuresti.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod