Adele va colabora exclusiv cu Burberry pentru turneul mondial din 2016!

Burberry a anuntat oficial colaborarea cu solista Adele, castigatoare a unui premiu Oscar in 2013 pentru Best Original Song. Casa de moda britanica va asigura exclusiv vestimentatia solistei  pentru turneul din 2016, ce promoveaza cel mai recent album ’25. Turneul a debutat in Belfast si va contine 100 de show-uri live.
Adele a dezvaluit deja fanilor ce va purta in prima noapte a turneului: o rochie de seara din matase brodata manual cu paiete, create special de Christopher Bailey, Chief Creative si Chief Executive Officer Burberry. “Este un privilegiu imens sa lucrez alaturi de Adele. Este o artista incredibila, pe care o admir enorm pentru ceea ce a realizat in viata, pentru simtul umorului, stilul innascut, forta de exprimare, voce si performanta artistica”, a declarat Christopher Bailey.

Adele Laurie Blue Adkins este nascuta in 1988, a absolvit Brit School for Performing Arts and Technology in 2006 si a semnat primul contract cu XL Recordings dupa ce un prieten a postat demo-ul unei melodii pe MySpace.
In 2007 a primit premiul “Critics Choice” la Brit Awards si BBC Sound of 2008. Albumul de debut, 19 a fost lansat in 2008 si a primit de trei dori discul de platina in Marea Britanie si de doua ori in USA. Odata cu lansarea albumuylui 21, Adele e intrat in Cartea Recordurilor drept prima femeie in topul Billboard Hot 100 care avea trei single-uri simultan in top 10, doua albumuri in top 5 si doua single-uri in top 5. In 2012, odata cu lansarea filmului Skyfall din seria James Bond, solista a castigat un premiu al Academiei de Film, un premiu Grammy si un Glob de Aur pentru Best Original Song.
In 2012 Adele a ocupat locul 5 in topul VH1 al celor mai influente femei in Greatest Women in Music, iar revista Time a inclus-o in topul celor mai influenti oameni din lume.

Dupa ce a luat o pauza de trei ani, timp in care a devenit mama, Adele a revenit cu single-ul “Hello” care a vandut peste un million de copii digitale in prima saptamana de la lansare. Astfel in acest an a devenit cel mai bine vandut artist al lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod