Ce fel de cizme de călărie purtăm în această iarnă? Alege-ţi perechea preferată!

Cizmele de călărie au devenit încălţări obligatorii pentru sezonul rece. De câţiva ani buni, designerii le folosesc în prezentările sezonului toamnă-iarnă, iar noi ni le trecem pe lista

Cizmele de călărie au devenit încălţări obligatorii pentru sezonul rece. De câţiva ani buni, designerii le folosesc în prezentările sezonului toamnă-iarnă, iar noi ni le trecem pe lista noastră de cumpărături.

Iar argumentele pro sunt foarte multe atunci când vorbim despre cizmele de călărie. În primul rând sunt foarte comode şi practice. Le poţi purta în timpul zilei la ţinute lejere, cu jeanşi şi sacouri, dar şi seara cu fuste sau pantaloni scurţi.

În cizmele de călărie te simţi bine indiferent de timpul pe care îl petreci încălţată cu ele sau cât de mult mergi pe jos.

De asemenea, sunt încălţări care se vor purta foarte mulţi ani şi care nu se vor demoda prea curând. Cu alte cuvinte, sunt o investiţie sigură.

Pentru acest an am văzut foarte multe modele din piele întorsă sau în combinaţie cu piele normală, dar şi modele în două culori, care îmi plac foarte mult. Pe lista mea de cumpărături se află o pereche de cizme de călărie de la Victoria Secret's (ca cele din poza de mai sus), în două nuanţe de maro, de care m-am îndrăgostit iremediabil.

Îmi plac foarte mult combinate cu o fustă şi o pereche de ciorapi groşi care să treacă de lungimea cizmei, până aproape de genunchi.

Dar trebuie să recunosc că le port foarte des cu jeanşi skinny şi pulovere xxl. Tu ce model îţi alegi pentru această iarnă şi cum le vei purta?

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod