Istoria rochiei de mireasa cu Agnes Toma

Fiecare mireasa isi doreste sa fie unica, asa ca Agnes Toma a pregatit o colectie unica, numita "Istoria Gratiei", cu o varietate de rochii ce poate exprima gratia, frumusetea si romantismul. Colectia porneste de la rochia somptuoasa a timpurilor trecute si traverseaza istoria pana ajunge la rochia avangardista.

Agnes Toma s-a gandit ca mireasa vrea sa-si exprime valorile timpului in care traieste si sa fie la fel de moderna ca si in viata de zi cu zi. Pornind de la aceasta idee, colectia prezentata in cadrul Expo Marriage a adus tot ce e mai nou, mai actual, in materie de rochii de mirese. Fie ca este vorba de volane si corsete cu balene satinate (a la Moulin Rouge), fie ca rochiile sunt simple ca un furou ("Simply satin") sau par piese de muzeu, vechi de doua, trei sute de ani, in culorile kaki, auriu, grena, caramiziu, moda actuala a rochiilor de mireasa permite orice fantezie, orice sursa de inspiratie, veche sau noua.

De la trecut spre viitor, "Istoria Gratiei" denota feminitatea in toate ipostazele ei. Rochia de mireasa purtand semnatura Agnes Toma iese si de data aceasta in evidenta prin linia simpla, curata, acuratetea executiei, grija pentru detalii, tiparele impecabile si tesaturile alese cu mare grija.

<


articol
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod