Bocancii biker au invadat străzile şi magazinele

Încă din toamna trecută am observat cum stilul biker începe să câştige teren. Gecile din piele, ţintele, cataramele şi mult negru... toate elementele specifice stilului "motor" au invadat

Încă din toamna trecută am observat cum stilul biker începe să câştige teren. Gecile din piele, ţintele, cataramele şi mult negru... toate elementele specifice stilului "motor" au invadat magazinele şi străzile. Şi cum acest look este foarte în vogă în acest sezon, m-am gândit să scriu despre bocancii biker.

Din punctul meu de vedere, aceşti bocanci nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Şi nu spun asta pentru că sunt acum pe val, ci din simplul considerent că sunt foarte practici, mai ales în sezonul rece.

Cel mai bine se potrivesc la o ţinută inspirată de "uniformele" motocicliştilor.

Adică, geacă din piele cu multe fermoare şi cusături, pantaloni sau fustă din piele şi, binenţeles, mult negru.

Însă, aceşti bocanci pot fi purtaţi şi la jeanşi skinny, un tricou şi o vestă cu ţinte. O altă combinaţie: cu o pereche de colanţi şi o cămaşă din jeans. De asemenea, ei se potrivesc şi cu o rochie din mătase, vaporoasă, asortaţi la o geacă din piele.

Sunt foarte multe variantele în care te poţi juca cu aceste încălţări, iar partea cea mai bună este că îi poţi purta şi în zilele ploioase de toamnă ce vor urma.

Aşa că, investeşte într-o pereche de bikeri de calitate. Investiţia ta va fi una pe termen lung.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod