Mirela Stelea - 5 lucruri esențiale pentru o garderobă ideală

Dragele mele, De multe ori am întâlnit femei care mi-au adresat această întrebare, de aceea, am ales să facem o scurtă trecere în revistă a regulilor esențiale pe care e bine să le ai în

Dragele mele,

De multe ori am întâlnit femei care mi-au adresat această întrebare, de aceea, am ales să facem o scurtă trecere în revistă a regulilor esențiale pe care e bine să le ai în vedere atunci când achiziționezi articole vestimentare.

Ce personalitate ai?

În primul rând, trebuie să ții cont de personalitatea ta și să nu cumperi lucruri care nu ți se potrivesc, doar pentru că sunt la modă și pentru că le vezi în revistele de fashion sau la tv. Riști să investești în haine pe care o să le păstrezi în dulap fără să le îmbraci vreodata.

Iar, dacă o faci, atunci nu te vei simți confortabil pentru că nu ți se potrivesc! Este bine să urmezi sfaturile unui stilist, ale unui designer atunci când nu ești sigură ce ți se privește. Un specialist face de multe ori minuni.

Ce ten ai?

În al doilea rând, si la fel de important, este să ții cont de culori, de nuanțe. Bineînțeles că trebuie să porți culorile care îți plac, dar trebuie să ai în vedere anumite detalii, ca de exemplu, culoarea tenului sau a părului.  Dacă ai tenul deschis, atunci nu recomand nuanțe precum galben sau vernil, care te vor face să pari palidă, ci nuanțe mai îndrăznețe, care te vor scoate din anonimat.  Daca esti brunetă și ai tenul creol poți purta cu încredere ținute în culori tari, nuanțe nude, alb sau negru.

Ce siluetă ai?

Silueta este la fel de importantă atunci când îți definești garderoba.

Este obligatoriu să ții cont de dimensiunile pe care le ai și să achiziționezi haine care te avantajează. Daca ești prea slabă, nu trebuie sa porți lucruri care sunt largi sau mulate pentru că vei arăta ridicol. Mizează în schimb pe volum!  Iar dacă ai forme bine definite încearcă să porți haine care îți scot în evidenă atuurile și care îți maschează defectele. Bineînțeles că trebuie avut în vedere, în ambele cazuri, și înălțimea.

În ce medii te învârți?

Mediul în care te învârți este un lucru de care trebuie să ții cont pentru că, în functie de jobul pe care îl ai, prietenii de lângă tine și locurile pe care le frecventezi, trebuie să te îmbraci adecvat.

Ce stil de viață ai?

Nu în ultimul rând, stilul tău de viață trebuie să te influențeze în alegerile vestimentare.

Dacă ai un stil de viață alert, ești nonconformistă  sau o persoană conservatoare, trebuie să ții cont de acest lucru și să-ți alegi îmbrăcămintea potrivită.

Mirela SteleaDreams Come True www.mirelastelea.ro
Atelier: Str Stockholm 11, Bucureşti. Tel 0762.985.066

mirela-stelea
mirela-stelea
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod