Liftingul vampirilor, sau cum ne ajuta sângele propriu să scăpăm de riduri, cearcăne şi vergeturi

Dragele mele, Pe lângă clasica toxină botulinică, pe care încă o recomand tuturor celor care vor să scape instantaneu de riduri, aflaţi că printre tratamentele de ultimă generaţie se

Dragele mele,

Pe lângă clasica toxină botulinică, pe care încă o recomand tuturor celor care vor să scape instantaneu de riduri, aflaţi că printre tratamentele de ultimă generaţie se numără şi aşa-zisul Lifting al Vampirilor.

Ce înseamnă mai exact?

Terapia cu PBP (Plasma bogată în plachete) este cea mai nouă metodă pentru regenerarea pielii. Consacrată deja sub denumirea de Liftingul Vampirilor, procedura presupune defapt recoltarea unei cantităţi mici din propriul nostru sânge într-o eprubetă specială.

Cu ajutorul unui echipament sofisticat se extrage din sânge plasma bogată în plachete care, postprocesată, se introduce sub piele în zonele cu probleme.

Tratamenul este ideal pentru: întinerirea şi regenerarea pielii, diminuarea ridurilor fine, umplerea ridurilor profunde, augmentarea buzelor, refacerea fermităţii, îmbunătăţirea aspectului gâtului, a decolteului, a mâinilor.Injectarea PBP se poate aplica cu succes şi în rezolvarea cicatricilor postacnee sau a vergeturilor. De asemenea, este una dintre puţinele terapii cu efecte spectaculoase pentru ridurile din jurul ochilor şi a celor din jurul gurii.

Avantaje:

•    produsul injectabil este complet natural şi sigur.

Nu produce alergii sau răspuns imun din partea organismului (find produs în mod natural de acesta)
•    tratamentul nu necesita anestezie şi nici timp de recuperare
•    se poate asocia cu alte tipuri de tratamente estetice

Aşadar, vă recomand să alegeţi tratamentul care credeţi că vă este cel mai uşor de suportat sau potrivit problemelor tenului dvs, însă de fiecare dată de comun acord cu medicul estetician.

Cu bine,
Dr. Adriana Frățilescu
Perfect Lines

www.perfectlines.ro
office@perfectlines.ro / 0764.512.254

adriana-frilescu
adriana-frilescu
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod