Poarta si tu diamante negre

Eva si Diamond Bijou iti prezinta astazi principalele tendinte din modaaccesoriilor pentru acest an.

Una dintre cele mai importante noutati o reprezinta diamantelenegre. Diamantele negre sunt mult mai rare si de aceea considerate multmai pretioase decat cele incolore.

Creatorii de bijuterii considera ca diamantele negre sunt insa mult maibine puse in valoare de combinatia cu varietatile incolore.

La fel ca in anii trecuti, se poarta in continuare combinatiile deaur alb si galben, mat si satinat. Urmand aceste tendinte, bijuteriilecu diamante negre pot fi purtate atat in fiecare zi, cat si la ocaziispeciale, in functie de model.

De fapt, anul acesta se poarta tot felul de combinatii, pentru ca la marecautare sunt si bijuteriile care combina celelalte pietre pretioase -safir, smarald, rubin - cu diamantele.

Din aceste motive, Diamond Bijou recomanda ca in cazul inelelor sipandantivelor sa porti doar unul pe fiecare mana, respectiv la gat,pentru a pune astfel bijuteria mai bine in valoare.

Si pentru ca am vorbit despre diamante, nu se poate sa nu amintim sidespre inelele de logodna.
Pentru ca din ce in ce mai des intalnite,chiar si la noi, sunt seturile de inele de logodna cu verigheta.

Pentru perle, mereu elegante si la moda, creatorii de bijuterii au alesin acest an tot pe cele inchise, de la diferite nunate de cenusiu, panala cele negre. Indiferent de bijuterie, perlele negre sunt cel mai adeseacombinate cu diamante.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod