Ce bijuterii a ales primavara?



Orice vestimentatie, cat ar fi ea de moderna si deosebita, nu estecompleta fara accesoriile potrivite. Dar mai ales bijuteriile suntesentiale. Si ele s-au conformat tendintelor de moment, aduse de acestsezon. Mai mult, in moda internationala bijuteriile au devenit principalaatractie a unei tinute.

O scurta privire aruncata colectiilor vestimentare si stim de ce bijuteriiavem nevoie: cele din piele, cele colorate (albastrul predomina) saucele inspirate din diferite culturi (mai ales cea indiana) si nelipsitulargint.
In continuare, vom prezenta si cateva colectii de bijuterii:

Colectia de bijuterii Gama Belle - Meli Melo

Foto: Andreea Pasca/Vista

Da clic pe poze pentru a vedea varianta marita.

In acest sezon, albastrul domina intrega colectie de bijuterii aduse deMeli Melo in Romania - fie ca este vorba de piele albastra, margele dediferite marimi, inele sau coliere si cerceii de inspiratie indiana. Totde inspiratie indiana sunt si colierele sau cerceii creati din piele,fulgi si margele.
Bijuteriile masive nu s-ar retras inca din tendintelemodei, ele fiind inca la loc de cinste. Crucea, eterna bijuterie folositain diferite combinatii in orice sezon, a fost de data aceasta cuplatacu pielea subtire de diferite culori sau cu panglici de matase.

Colectia de bijuterii Oxette - Loisir


Colectia Oxette

Da clic pe poze pentru a vedea varianta marita.

Bijuteriile Oxette - Loisir se lanseaza anul acesta si in Romaniaprintr-o colectie spectaculoasa de bijuterii de argint 925, cu pietresemipretioase,minerale si sintetice.
Acestea se disting prin unicitate si prin calitateade a oferi distinctie fiecarui model prezentat.
La baza colectiilor prezentate de Oxette - Loisir sta intotdeaunacreativitatea, combinatia ideala dintre modelele create si materialeleinovative. Fiecare detaliu din aceste colectii completeaza conceptul unuistil de viata modern, care se regaseste de fiecare data in diversitateaformelor create.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod