Planeta Saturn se mută în zodia Scorpion pentru următorii trei ani. Vezi efectele!

Pe 5 octombrie, Saturn va părăsi zodia Balanţei şi va intra în Scorpion, unde va rămâne până în 2015. O schimbare importantă, care ne va afecta cel mai puternic din punct de vedere

Pe 5 octombrie, Saturn va părăsi zodia Balanţei şi va intra în Scorpion, unde va rămâne până în 2015. O schimbare importantă, care ne va afecta cel mai puternic din punct de vedere financiar, dar va aduce provocări şi în ceea ce priveşte viaţa sexuală.

Saturn intră în fiecare semn zodiacal o dată la 28 de ani, aducând cu sine schimbări importante şi, mai ales, adevărate cumpene şi teste în domeniile guvernate de zodia în care se află.

Scorpionul este semnul care guvernează sexualitatea, banii şi în special administrarea banilor altcuiva, sănătatea şi moartea.

Ceea ce face ca Saturn să fie atât de puternic în Scorpion este un alt aspect astral important: Pluto în Capricorn. Se poate spune că cele două semne zodiacale, Scorpionul şi Capricornul, au făcut "schimb" de planete guvernatoare: Pluto, guvernatorul Scorpionului se află în Capricorn şi invers, Saturn, guvernatorul Capricornului intră în Scorpion.

Această tranziţie nu face altceva decât să potenţeze influenţele acestor astre deloc blânde...

La nivel global, dacă nu am înţeles mesajul crizei economice declanşate în 2008 (de la intrarea lui Pluto în Capricorn), Saturn în Scorpion va fi un alt puternic semnal de alarmă.

Banii trebuie investiţi şi folosiţi cu grijă şi cumpătare, economisirea este extrem de importantă, iar aşa cum spuneam, acest aspect înseamnă dificultăţi în  administrarea banilor altcuiva, deci este momentul ca împrumuturile financiare să fie tratate cu mare seriozitate.

Datoriile sunt cele care vor crea cele mai multe probleme, atât la nivel global, cât şi la nivel personal. Încearcă să scapi de datorii cât mai rapid, iar dacă nu este posibil, administrează-le cu grijă şi cu foarte multă responsabilitate.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod