Soarele a intrat în zodia Balanţei. Cum îţi afectează viaţa?


Începând cu 22 septembrie, Soarele a intrat în zodia Balanţei, ceea ce ne aduce armonie şi mai multă dragoste pentru artă şi frumos. Balanţa este guvernată de Venus, planeta iubirii şi a

Începând cu 22 septembrie, Soarele a intrat în zodia Balanţei, ceea ce ne aduce armonie şi mai multă dragoste pentru artă şi frumos.

Balanţa este guvernată de Venus, planeta iubirii şi a frumuseţii, astfel că în toată această perioadă atenţia noastră se va canaliza asupra parteneriatelor, relaţiilor, artei şi culturii.

Pacea şi armonia vor domina cât Soarele se află în Balanţă. Totul se reduce la socializare şi relaxare.

Acum ai toate şansele să vezi ambele feţe ale unei probleme şi să iei decizii cu dificultate, dar în deplină cunoştinţă de cauză.

Este o perioadă numai bună pentru a face schimbări de look, cumpărături de haine, accesorii sau chiar decoraţiuni şi mobilă pentru casă.

La ce trebuie să fii prudentă? În general, balanţele sunt prea amabile.

Nu vor să rănească sentimentele cuiva, de aceea tind să evite crudul adevăr. Diplomaţia este foate importantă, dar cât Soarele va fi în Balanţă, va trebui să ne amintim mai des de propriile nevoi pe care trebuie să le punem uneori pe primul loc.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod