Horoscop. Zodia Taur şi banii. Cum să câştigi mai mult

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, planeta iubirii, a frumuseţii, dar şi a bunurilor materiale şi a luxului. Nativii acestui semn au un al şaselea simţ în ceea ce priveşte

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, planeta iubirii, a frumuseţii, dar şi a bunurilor materiale şi a luxului. Nativii acestui semn au un al şaselea simţ în ceea ce priveşte banii şi afacerile. Dorinţa de a acumula bogăţii face parte din firea lor, fiind amplificată şi de elementul zodiei, pământ.
taurus_by_luciekout-d6h0d9u

Nativii din Taur acordă o deosebită atenţie laturii materiale şi îşi doresc să se bucure de toate plăcerile simple ale vieţii. Confortul şi starea de bine sunt scopurile lor supreme.

Cele cinci simţuri sunt extrem de bine dezvoltate în cazul acestor nativi.

Iubesc mâncarea şi sunt în căutarea celor mai fine gusturi, sunt foarte sensibili la arome şi pretenţioşi în ceea ce priveşte hainele şi spaţiul în care trăiesc.

Satisfacerea tuturor acestor nevoi îi determină pe nativii din Taur să caute prosperitatea şi să ducă o luptă neobosită pentru a obţine bani. Un avantaj major al lor este perseverenţa. Muncesc mult şi o fac fără să-i obosească rutina sau fără să-i afecteze senzaţia de plictiseală şi monotonie, aşa cum se întâmplă în cazul altor nativi.

Şi este recunoscut faptul că perseverenţa dă roade de cele mai multe ori.

Taurul şi Scorpionul sunt două semne opuse, care formează împreună Axa Banilor. Nu este o coincidenţă că unii dintre cei mai bogaţi oameni ai lumii sunt născuţi în aceste semne. Un exemplu este Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook, născut în zodia Taur, pe 14 mai 1984.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod