Horoscop. Zodia Berbec şi banii. Cum să câştigi mai mult

Descoperă care este relaţia semnului tău cu banii, ce poţi face pentru a câştiga mai mult, ce profesii ţi se potrivesc cel mai bine, dar şi ce riscuri există în plan financiar. Berbecul

Descoperă care este relaţia semnului tău cu banii, ce poţi face pentru a câştiga mai mult, ce profesii ţi se potrivesc cel mai bine, dar şi ce riscuri există în plan financiar. Venus-emerging-from-the-underworld2

Berbecul este un semn de foc, guvernat de Marte. Este o zodie a acţiunii şi a iniţiativei. Nu se poate spune că nativii născuţi în acest semn au o relaţie specială cu banii, aşa cum este în cazul Taurului sau .

Impulsivitatea caracteristică a nativilor din zodia Berbecului îi poate aduce fie în pragul falimentului, fie pe culmile gloriei.

Deciziile iresponsabile legate de bani îi pot costa foarte mult pe aceşti nativi. Au tendinţa de a face cheltuieli inutile, fără să stea o clipă pe gânduri. Un simplu impuls din exterior îi îndeamnă să scoată rapid bani din buzunar. Pot fi din această cauză o ţintă uşoară pentru cei care profită de pe urma entuziasmului lor caracteristic.

Pe de altă parte, curajul specific Berbecilor îi poate determina să profite rapid de oportunităţile care le apar în cale, având câştig de cauză în faţa celor care stau prea mult pe gânduri.

Este mai mult un joc de noroc decât o investiţie calculată, dar în unele cazuri şansa este de parte lor şi le poate aduce venituri extraordinare.

Faptul că sunt adesea altfel decât cei din jur, că nu se tem să-şi pună ideile în practică şi nu renunţă până ce nu obţin ceea ce şi-au propus îi ajută pe Berbeci să se dezvolte într-un mod uimitor pe plan financiar.

Prin urmare, dacă eşti un nativ al acestui semn, urmează-ţi scopurile şi ai încredere în abilităţile tale.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod