Horoscop. Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Gemeni şi bărbatul din Leu


Şansele ca aceşti doi nativi să formeze un cuplu fericit sunt destul de mari, dar este necesar ca fiecare dintre ei să depună efort pentru ca relaţia să reziste în timp Leul este un

Şansele ca aceşti doi nativi să formeze un cuplu fericit sunt destul de mari, dar este necesar ca fiecare dintre ei să depună efort pentru ca relaţia să reziste în timp

04272346d432d37de20c27cf485dd8aa

Leul este un semn de foc, guvernat de Soare, ceea ce îi oferă bărbatului născut în această zodie un spirit de lider, atitudine de superioritate, voinţă puternică şi o nevoie acută de afirmare. Aceşti nativi simt nevoia să domine, să fie în centrul atenţiei, să preia iniţiativa şi să aibă de obicei ultimul cuvânt. Pe de altă parte, sunt persoane corecte, care iubesc sinceritatea şi tot ce este autentic.

Fiind un semn de aer, guvernat de Mercur, astrul comunicării, nativa din Gemeni este o fire dezinvoltă, expansivă, vorbăreaţă, independentă, dar şi superficială. Se plictiseşte foarte repede în situaţiile marcate de rutină şi acţiuni repetitive.

Îi plac aventurile, călătoriile şi discuţiile interesante.

O relaţie între aceşti doi nativi poate fi comparată cu un foc de artificii: spectaculoasă, dar efemeră. Atracţia dintre cei doi este iniţial foarte puternică, iar compatibilitatea sexuală este una excelentă. Dar pe termen lung, firea schimbătoare şi nestatornică a femeii din zodia Gemeni poate fi dificil de acceptat de bărbatul din Leu, un semn fix, ceea ce presupune stabilitate. Pe de altă parte, dragostea pentru propria independenţă a femeii din Gemeni nu este deloc pe aceeaşi lungime de undă cu tendinţa de a domina şi de a controla a bărbatului din Leu.

Pentru ca o relaţie între aceşti doi nativi să dureze este necesar să lucreze împreună pentru a echilibra diferenţele dintre ei care pot pune în pericol stabilitatea cuplului.

 

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod