Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te influenţează

Venus, planeta iubirii, a relaţiilor, dar şi a banilor va forma în această perioadă aspecte favorabile cu Saturn şi Uranus, ceea ce va aduce surprize plăcute în plan amoros. Iată care sunt

Venus, planeta iubirii, a relaţiilor, dar şi a banilor va forma în această perioadă aspecte favorabile cu Saturn şi Uranus, ceea ce va aduce surprize plăcute în plan amoros. Iată care sunt principalele aspecte astrale ale săptămânii 29 februarie - 6 martie 2016:

f68345cf3a2560090d560ed984022ce1

Luni, 29 februarie - Venus sextil Saturn
Venus, planeta iubirii, va forma un aspect deosebit de benefic cu Saturn, astrul stabilităţii, ceea ce insuflă un aer de securitate şi longevitate asupra ceea ce iubeşti. Fie că este vorba despre o relaţie sau o investiţie, poţi fi sigură că este una solidă şi va trece testul timpului.

Miercuri, 2 martie - Venus sextil Uranus
Sextilul dintre Venus şi Uranus va aduce miercuri ceva fiori în plan amoros.

Uranus este astrul schimbărilor, al transformărilor neaşteptate, iar aspectul benefic cu Venus îţi va aduce cu siguranţă surprize plăcute din punct de vedere sentimental. Este de asemenea o zi bună pentru a face câteva mici speculaţii financiare pentru că norocul va fi de partea ta.

Sâmbătă. 5 martie - Mercur cuadratură Marte; Mercur intră în Peşti; Marte intră în Săgetător
Comunicarea va fi marcată de tensiuni sâmbătă, prin urmare ar fi de preferat să asculţi mai mult şi să vorbeşti mai puţin.

Mercur va forma o cuadratură cu Marte, ceea ce va aprinde latura conflictuală a fiecăruia dintre noi. Apoi, Mercur va intra în zodia Peşti, punând un val de ceaţă asupra logicii. Marte va intra la rândul său în Săgetător, un semn de foc al aventurii şi al entuziasmului, fapt care va aprinde în fiecare dorinţa către noi expertienţe şi planuri de viitor.

Duminică, 6 martie - Soarele cuadratură Saturn; Soarele sextil Pluto
Duminică, Soarele va forma aspecte importante atât cu Saturn, cât şi cu Pluto, două planete nu tocmai prietenose.

Dar dacă ai muncit din greu, cu îndârjire, vei primi acum răsplata.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod