Horoscop. Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Gemeni şi bărbatul din Fecioară


Fecioara este un semn de pământ, iar zodia Gemeni este un semn de aer, ambele fiind guvernate de Mercur, astrul comunicării, al gândirii raţionale şi al călătoriilor. Cu toate că au

Fecioara este un semn de pământ, iar zodia Gemeni este un semn de aer, ambele fiind guvernate de Mercur, astrul comunicării, al gândirii raţionale şi al călătoriilor.

860c8ecef9bf6d490f1fb3b9d6fd0e35
Cu toate că au acelaşi guvernator, aceste două zodii nu sunt deosebit de compatibile. Diferenţele majore dintre cei doi nativi îi împiedică de obicei să formeze o relaţie stabilă şi fericită.

Bărbatul din zodia Fecioară este o fire pragmatică, orientată către îndeplinirea responsabilităţilor şi îndatoririlor de zi cu zi. Este o persoană muncitoare şi dedicată, foarte atentă la detalii şi adesea excesiv de meticuloasă.

Nativa din Gemeni, în schimb, poate da dovadă de o atitudine ceva mai relaxată în ceea ce priveşte propriile sale îndatoriri.

Organizarea nu este punctul său forte, iar acţiunile de rutină au capacitatea de a o plictisi rapid. Aceste principale diferenţe dintre cei doi nativi pot fi responsabile pentru apariţia unor divergenţe majore între doi parteneri născuţi în aceste zodii.

Nici din punct de vedere sexual aceşti doi nativi nu se potrivesc prea bine. Fiind guvernaţi de Mercur, astrul raţiunii şi al gândirii, exprimarea sentimentelor şi emoţiilor nu este punctul forte al niciunuia dintre ei. Astfel, treptat, relaţia lor se răceşte tocmai pentru partenerii nu reuşesc să-şi manifeste cu lejeritate afecţiunea

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod