Horoscop. Lună Nouă şi eclipsă de Soare în zodia Peşti. Cum afectează toate semnele

Pe 8 martie 2016 va avea loc Luna Nouă şi eclipsă de Soare în zodia Peşti. Reprezintă conjuncţia dintre Soare şi Lună, fiind un aspect astral care simbolizează începutul, naşterea,

Pe 8 martie 2016 va avea loc Luna Nouă şi eclipsă de Soare în zodia Peşti. Reprezintă conjuncţia dintre Soare şi Lună, fiind un aspect astral care simbolizează începutul, naşterea, înnoirea. Este punctul de start al unor acţiuni care au posibilitatea de a se dezvolta până la următoarea fază importantă, cea de Lună Plină, care semnifică încheierea, finalizarea, sfârşitul. Iată cum te va afecta până la următoarea fază de lună plină şi ce acţiuni vor fi favorizate pentru tine acum:

 

luna noua

Berbec
Luna Nouă se află în cazul tău în casa a XII-a. Este acum începutul unei perioade în care trebuie să te reîncarci cu energie atât la nivel fizic, cât şi la nivel spiritual. Va trebui să te concentrezi asupra nevoilor altora, să fii empatică şi să-i ajuţi pe cei care au nevoie de tine. Dar poate fi de asemenea şi o etapă de retregare din punct de vedere social, iar o vacanţă sau câteva zile petrecute în linişte şi relaxare ar putea fi exact ceea ce îţi trebuie. Este nevoie să te reculegi, să te regăseşti, să-ţi evaluezi sentimentele, dorinţele şi nevoile reale. Pentru a-ţi găsi liniştea trebuie să o cauţi în interior, iar această perioadă îţi poate oferi o astfel de oportunitate.

Taur
Casa a XI-a este asociată cu societatea, grupul de cunoştinţe şi prieteni, colaboratori şi socializare în general. Luna Nouă aici te va îndemna să-ţi faci noi prieteni şi parteneri, să intri cât mai mult în contact cu ceilalţi şi să-ţi reevaluezi poziţia pe care o ocupi într-un anumit grup. Îţi vei propune scopuri care au ca rol bunăstarea tuturor, nu numai a ta, fiind o perioadă marcată de altruism.

Gemeni
Luna Nouă în casa a X-a îţi va aduce o preocupare deosebită pentru imaginea ta în societate şi în special în mediul profesional.

Este o perioadă bună pentru a demara noi proiecte de afaceri, de a face schimbări în carieră. Va fi de asemenea o oportunitate excelentă pentru a-ţi pune calităţile profesionale în valoare. Poţi face acum schimbări care au menirea de a te autodisciplina şi de a te perfecţiona. Vei fi deosebit de preocupată de cariera ta.

Rac
Luna Nouă în casa a IX-a te va îndemna să ieşi din rutină, să cauţi experienţe noi, să explorezi şi să te dezvolţi la nivel personal. Luna Nouă aici ar putea să-ţi creeze o stare de nemulţumire legată de rutina vieţii de zi cu zi. Îţi vei dori altceva, vei avea o curiozitate nestăvilită de a explora şi de a face noi descoperiri. Este un aspect excelent pentru vacanţe în străinate, pentru experienţe spirituale şi aventuri pline de adrenalină.

Leu
În cazul tău, Luna Nouă se va afla în casa a VIII-a, guvernată de Pluto şi Scorpion. Este o perioadă bună în care să te concentrezi asupra trăirilor tale interioare, asupra motivaţiilor reale din spatele dorinţelor tale. Vei putea să observi cu mai multă uşurinţă ce vor cu adevărat ceilalţi şi ce anume îi motivează. Este de asemenea o perioadă bună pentru a începe unele proiecte financiare, pentru a-ţi face unele planuri de economisire sau de a lua un împrumut.

Fecioară
Negocierile şi diplomaţia vor fi în centrul atenţiei pentru tine. Luna Nouă se află în casa a VII-a şi va favoriza noile relaţii şi redefinirea celor deja existente. Chestiuni legate de parteneriate şi cuplu vor ieşi acum la suprafaţă. Dacă eşti singură, dorinţa de a avea pe cineva apropiat pe care să te bazezi şi care să-ţi fie mereu alături va fi mult mai puternică acum.

Este o etapă bună în care să socializezi şi să pui bazele unor noi colaborări.

Balanţă
Luna Nouă se va afla în casa a VI-a în cazul tău, ceea ce va aduce în atenţie chestiunile care au legătură cu sănătatea, dieta, îndatoririle de serviciu. Este o ocazie foarte bună de a începe noi acţiuni care privesc toate aceste aspecte. Va fi o perioadă benefică pentru a te ocupa de afaceri, de a observa detalii importante, de te organiza eficient şi de a-ţi realiza proiectele muncind cu mult entuziasm. Vei resimţi nevoia de a te face cât mai utilă cu putinţă, de a-ţi pune viaţa în ordine şi de a te ocupa de starea ta de sănătate. Dacă vrei să scapi de câteva kilograme în plus, este perioada perfectă pentru a începe o dietă.

Scorpion
Pentru tine, Luna Nouă se va afla în Casa a V-a, casa creativităţii. Este momentul să te exprimi, să te bucuri de viaţă şi să participi la activităţi distractive şi interesante. Şi planul romantic este acum favorizat, iar călătoriile alături de persoana iubită pot fi extrem de plăcute. Vei simţi în această perioadă nevoia de a fi pe placul celor din jur, vei fi mai îndrăzneaţă şi dispusă să te exprimi cu mai mult curaj ca de obicei.

Săgetător
Luna Nouă se află în cazul tău în Casa a IV-a, casa familiei, a căminului, a sentimentelor şi emoţiilor adânci. Este momentul să-ţi asculţi instinctele şi, cel mai important, să le urmezi. Trebuie să fii atentă la tot ceea ce te face să te simţi în siguranţă şi să dezvolţi aceste sentimente de securitate. Este perioadă ideală în care să te gândeşti la nevoile tale, la vulnerabilităţile tale, dar şi la rădăcinile tale.

Te poţi reconecta cu familia în această fază de Lună Nouă. De asemenea, este o etapă foarte bună pentru a demara noi proiecte de amploare care au legătură cu locuinţa ta, fie că este vorba de redecorare, renovare sau chiar construcţia unei case.

Capricorn
Pentru tine Luna Nouă se va afla în Casa a III-a, care guvernează comunicarea, abilităţile de învăţare şi conexiunile cu ceilalţi. Este o perioadă bună în care să înveţi ceva nou, în care să socializezi, să discuţi şi să te ocupi de detaliile vieţii de zi cu zi. Vei fi mult mai conectată la tot ceea ce se întâmplă în jur, vei reuşi să recepţionezi mult mai repede mesaje şi informaţii. Este o perioadă bună în care să susţii teste, să completezi formulare, să mergi la interviuri, să începi un nou curs de formare, să scrii mesaje, să dai telefoane importante şi să-ţi realizezi îndatoririle zilnice cu energie şi rapiditate.

Vărsător
Luna Nouă se află pentru tine în casa a II-a, un tărâm al stabilităţii, al celor cinci simţuri, al ancorării în realitate. Sunt puse în valoare toate activităţile care au scopuri pragmatice şi care au menirea de a-ţi oferi siguranţă. Este perioada unui nou început în ceea ce priveşte comportamentul şi obiceiurile tale legate de viaţa de zi cu zi. Casa a II-a este şi Casa banilor, ceea ce înseamnă că acum vor fi în prim-plan chestiunile financiare. Este foarte important să-ţi stabileşti ţeluri financiare realiste, să-ţi faci planuri bine puse la punct şi cât mai ancorate în realitate. De asemenea, încearcă în această perioadă să găseşti noi modalităţi de a câştiga mai mult pentru că acest aspect astral îţi este favorabil.

Pentru că este o casă a zodiei Taur, guvernată de planeta Venus, Luna Nouă aici te va îndemna să te bucuri de momente simple de plăcere precum mese delicioase, peisaje extraordinare, clipe de relaxare în natură, muzica ta preferată, momente de tandreţe alături de persoana iubită.

Peşti
Luna Nouă se află în semnul tău şi în prima casă astrologică. Este un aspect propice pentru a te reinventa şi pentru a realiza schimbări majore în ceea ce priveşte modul în care cei din jur te percep. Poţi face schimbări de look sau în modul în care alegi să te exprimi. Este o perioadă a anului foarte încărcată, benefică pentru transformări importante legate de obiceiurile tale personale care te-ar putea ajuta să dobândeşti mai multă încredere în tine. Este momentul cel mai potrivit să ieşi în faţă, să te faci remarcată, având toate şansele să-i impresionezi pe cei din jurul tău. Casa I sau Casa Eu-lui este guvernată de Berbec şi planeta care o patronează, Marte, ambele oferindu-ţi îndemnul de a avea încredere în tine şi de a acţiona pe baza impulsului de moment. Este perioada ideală pentru a te bucura de noi experienţe.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod