Horoscop. Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Gemeni şi bărbatul Capricorn

Capricornul este un semn de pământ, guvernat de planeta Saturn, iar zodia Gemeni este un semn de aer, patronat de Mercur. Compatibilitatea dintre aceşti doi nativi este una redusă, diferenţele

Capricornul este un semn de pământ, guvernat de planeta Saturn, iar zodia Gemeni este un semn de aer, patronat de Mercur. Compatibilitatea dintre aceşti doi nativi este una redusă, diferenţele majore dintre viziunile acestora asupra vieţii fiind principalul motiv.

1de81d94b66b5935a47a985a1ef3377e

Bărbatul din Capricorn este o persoană ambiţioasă, muncitoare, care visează să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului, fiind dispus să facă multe sacrificii pentru asta. Este stabil, organizat şi foarte serios.

Femeia din zodia Gemeni, în schimb, este axată mai mult asupra ideilor, conceptelor, decât asupra acţiunilor pragmatice. Este o fire schimbătoare, afectată de stări de spirit care alternează puternic. Se plictiseşte uşor şi nu reuşeşte să-şi menţină interesul asupra unui singur scop pentru mai mult timp.

Tocmai aceste diferenţe majore dintre cei doi nativi îi pot împiedica să formeze un cuplu stabil, care să reziste în timp. Dacă femeia din Gemeni visează să exploreze, să încerce lucruri şi experienţe noi, să călătorească şi să cunoască multe aspecte ale vieţii, nativul din Capricorn este concentrat asupra vieţii sale profesionale, asupra afacerii sau carierei sale.

Succesul este cel care îl motivează pe acest bărbat.

De asemenea, ambele semne sunt recunoscute pentru abordarea "logică" a vieţii amoroase. Niciunul dintre cei doi parteneri nu se simte în elementul său când vine vorba de împărtăşirea sentimentelor, ceea ce poate face ca relaţia să devină rece, lipsită de gesturi de afecţiune.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod