Horoscop. Compatibilitatea sexuală dintre femeia Gemeni şi bărbatul Săgetător

Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter, iar zodia Gemeni este un semn de aer, patronat de Mercur. Fiind două zodii opuse, care formează axa Gemeni - Săgetător, compatibilitatea

Săgetătorul este un semn de foc, guvernat de Jupiter, iar zodia Gemeni este un semn de aer, patronat de Mercur. Fiind două zodii opuse, care formează axa Gemeni - Săgetător, compatibilitatea dintre aceşti nativi este una foarte bună.

e2021bbef93f3f1ee4e7c19f6df26cdb

Aşa cum se întâmplă adesea între zodiile diametral opuse, cei doi parteneri se încadrează în categoria contrastelor care se atrag. Celelalte cinci axe zodiacale sunt Berbec - Balanţă, Taur - Scorpion, Rac - Capricorn, Leu - Vărsător şi Fecioară - Peşti.

Între nativii acestor semne opuse se naşte din primele clipe o atracţie foarte puternică, dar este nevoie de efort pentru ca relaţia să reziste în timp.

Chiar dacă se află la capete opuse ale zodiacului, nativa din Gemeni şi bărbatul din Săgetător au foarte multe în comun. Ambii iubesc acţiunea, aventura, călătoriile şi experienţele noi. Nu se plictisesc niciodată împreună şi nici nu duc lipsă de idei pentru noi activităţi interesante pe care să le pună în practică.

Sunt parteneri excelenţi pentru călătorii, ambii nativi iubind diversitatea şi având o sete mare de cunoaştere şi explorare.

Din punct de vedere sexual sunt la fel de deschişi şi dornici să experimenteze mereu câte ceva nou. Nativa din zodia Gemeni vine cu propuneri şi idei noi, iar bărbatul din zodia Săgetătorului este permanent dispus să le dea curs.

Ambii parteneri iubesc independenţa şi spaţiul personal, iar faptul că reuşesc să-şi înţeleagă nevoile unul altuia îi ajută să menţină o relaţie fericită şi relaxată.

Dar provocarea acestui cuplu poate porni tocmai din această îndepărtare treptată care se poate transforma într-o prăpastie între ei, dacă nu depun efort pentru a-şi menţine inetersul unul pentru celălalt.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod