Horoscop: Compatibilitatea femeii din zodia Leu cu bărbatul din Scorpion

Sunt două zodii care se potrivesc foarte bine în plan sentimental. Leul este un semn de foc, guvernat de Soare, iar Scorpionul este un semn de apă, guvernat de Pluto şi Marte. Nativele

Sunt două zodii care se potrivesc foarte bine în plan sentimental. Leul este un semn de foc, guvernat de Soare, iar Scorpionul este un semn de apă, guvernat de Pluto şi Marte.


Nativele din Leu sunt femei ambiţioase, puternice, care adoră să fie tot timpul în centrul atenţiei. Pot fi impulsive şi grăbite, toate acestea pentru că sunt influenţate de elementul foc.

Compatibilitatea cu bărbatul din Scorpion este una foarte bună, pentru că cei doi nativi au multe în comun.

Nativii din Scorpion sunt persoane profunde, pasionale, puternice, dar şi secretoase.

Au ţeluri ascunse pe care şi le urmează până în pânzele albe, fără să ţină cont de obstacolele care le pot apărea în cale.

Bărbaţii din Scorpion sunt senzuali şi au un apetit sexual ridicat. Au un farmec aparte care îi ajută să cucerească femeile pe care şi le doresc. Dar cu toate acestea, odată ce şi-a ales jumătatea, bărbatul din Scorpion este foarte fidel. Nu accepta minciuna şi este extrem de răzbunător dacă a fost înşelat.

Se simte foarte atras de nativa din Leu, pentru că aceasta reprezintă tot ceea ce îşi doreşte de la o femeie: distincţie, eleganţă şi pasiune.

Relaţia lor este una intensă, pasională, pentru că ambii nativi iubesc puterea şi sunt într-o permanentă luptă pentru supremaţie.

Pot realiza multe împreună.

Nativul din Scorpion respectă mult sinceritatea femeii din Leu, iar aceasta admiră enorm fidelitatea şi loialitatea partenerului său.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod