Horoscop. Când este cel mai bine să începi o afacere. Aspectele care îţi aduc noroc


Este foarte important să ţii cont de fazele Lunii atunci când demarezi un proiect, dar şi de semnul astrologic în care se află astrul nopţii. Luna reprezintă fertilitatea,

Este foarte important să ţii cont de fazele Lunii atunci când demarezi un proiect, dar şi de semnul astrologic în care se află astrul nopţii.

luna

Luna reprezintă fertilitatea, abundenţa, creşterea. De aceea, atunci când începi o afacere sau orice demers important este de preferat ca Luna să se afle într-o fază de creştere. Luna Nouă este un moment propice, pentru că reprezintă conjuncţia dintre Soare şi Lună, un aspect astral favorabil. Luna plină, în schimb, este de evitat, pentru că este opoziţia dintre aceşti doi aştri esenţiali.

De asemenea, semnul în care se află Luna îţi poate aduce noroc sau îţi poate pune beţe în roate atunci când vrei să începi o afacere. Semnele de pământ, Taur, Fecioară şi Capricorn sunt cele mai potrivite datorită elementului lor pragmatic, realist şi datorită faptului că pun în valoare capacitatea de muncă, perseverenţa şi latura materială.

Iar dintre toate acestea, Taurul este cea mai benefică zodie pentru că guvernează banii şi bunurile materiale.

Venus, planeta iubirii şi a relaţiilor, este şi astrul banilor, al luxului şi prosperităţii. Iar când vrei să pui bazele unei afaceri, nu este indicat ca tocmai această planetă să fie retrogradă.

De asemenea, Mercur retrograd poate provoca tot felul de probleme legate de acte, comunicare sau călătorii în scopuri de afaceri, prin urmare evită să demarezi un proiect important în perioada în care este retrograd.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod