Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Cum te afectează

Deşi nu începe prea bine, această perioadă va aduce schimbări importante şi configuraţii astrale benefice pentru a realiza o chestiune semnificativă, în special în weekend. Luni, 31

Deşi nu începe prea bine, această perioadă va aduce schimbări importante şi configuraţii astrale benefice pentru a realiza o chestiune semnificativă, în special în weekend.

venus-in-leo

Luni, 31 august - Soarele opoziţie Neptun
Neptun este astrul viselor şi al fanteziei, iar opoziţia sa cu Soarele îţi creează luni o stare de confuzie sau lipsă de vitalitate. Îţi va fi greu să realizezi ceea ce ţi-ai propus pentru că vor apărea tot felul de piedici care nu se află sub nicio formă sub controlul tău.

Marţi, 1 septembrie - Venus retrograd conjuncţie Marte
Marţi, Venus, planeta iubitii şi a relaţiilor, va realiza o conjuncţie cu Marte, astrul pasiunii şi al sexulităţii.

Este o zi care îţi va aduce senzaţii intense şi foarte plăcute, cu care te-ai mai întâlnit şi cu ceva timp în urmă.

Sâmbătă, 5 septembrie - Soarele trigon Pluto
Plecând de la starea de ameţeală şi confuzie de luni, sâmbata aceasta va aduce o schimbare pozitivă importantă. În loc să pluteşti în derivă, vei ştii exact ce trebuie să faci, vei avea determinarea necesară, dar şi autoritatea de a te impune. Nimeni nu se va îndoi de calitatea deciziilor tale. Dacă ai ceva important de făcut, weekendul acesta se anunţă promiţător.

Duminică, 6 septembrie - Venus direct în Leu
Duminică, planeta iubirii îşi va relua mişcarea directă, fiind retrograd din 25 iulie 2015.

Este o veste excelentă pentru relaţii, viaţa amoroasă, cupluri, dar şi pentru cei care sunt în căutarea sufletului pereche. Venus este şi astrul banilor şi al bunurilor materiale, iar prezenţa sa în Leu va aduce noroc în plan financiar.

Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod