Horoscop. Aspectele astrale ale săptămânii. Descoperă influenţele


O perioadă marcată de numeroase aspecte pozitive, care au potenţialul de a-ţi aduce surprize plăcute pe toate planurile. Luna Nouă în zodia Vărsător, care are loc luni, 8 februarie, este

O perioadă marcată de numeroase aspecte pozitive, care au potenţialul de a-ţi aduce surprize plăcute pe toate planurile. Luna Nouă în zodia Vărsător, care are loc luni, 8 februarie, este principalul impuls benefic, ceea ce face ca săptămână să înceapă excelent.

0e6671a474c307a8b8ed5ece0353faf6

Luni, 8 februarie - Luna Nouă în Vărsător
Luna Nouă în zodia Vărsător aduce o energie inovativă şi îţi deschide uşi şi posibilităţi despre care nici nu ştiai că există. Îţi oferă o stare de spirit pozitivă şi te ajută să crezi cu tărie în realizarea celor mai ambiţioase planuri ale tale. Este de asemenea un aspect foarte bun pentru a-ţi dezvolta viaţa socială. Participă la întâlniri, petreceri, discuţii şi alătură-te unor grupuri noi sau unor cunoştinţe mai vechi. Socializarea are potenţialul de a-ţi aduce multe suprize plăcute şi oportunităţi datorită acestui aspect astral.

Miercuri, 10 februarie - Venus trigon Jupiter
Trigonul este un aspect deosebit de benefic, iar faptul că este format de planeta iubirii şi cea a norocului face ca oportunităţile excelente să apară în plan sentimental.

Pregăteşte-te să te simţi răsfăţată şi apreciată de persoana iubită. Este o zi foarte bună şi pentru surprize plăcute din punct de vedere financiar.

Sâmbătă, 13 februarie - Mercur intră în Vărsător; Marte sextil Jupiter
Aceste aspecte îţi oferă mai multe idei excelente ca niciodată, dar şi energia de a le pune în practică. Un ţel important pentru tine are acum ocazia de a se materializa. Cu cât visezi la lucruri măreţe, cu atât şansele sunt şi mai mari de a le realiza.

Foto: Christian Schloe

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod