Horoscop. Compatibilitatea sexuală dintre femeia din zodia Taur şi bărbatul din Vărsător


Aceste două semne sunt foarte diferite, ceea ce face ca relaţia lor să întâmpine adesea multe momente dificile. Nici din punct de vedere erotic nu se potrivesc prea bine. Taurul este un

Aceste două semne sunt foarte diferite, ceea ce face ca relaţia lor să întâmpine adesea multe momente dificile. Nici din punct de vedere erotic nu se potrivesc prea bine.

varsator

Taurul este un semn de pământ, guvernat de Venus, iar Vărsătorul este o zodie de aer, patronată de Uranus. Aceşti doi nativi au o abordare foarte diferită asupra vieţii.

În timp ce femeia din Taur este o conservatoare convinsă, iubind tradiţiile şi căile deja bătătorite, nativul din Vărsător este adeptul inovaţiilor, al schimbărilor, al lucrurilor noi şi inedite. Din această cauză nu reuşesc prea uşor să găsească împreună o cale de mijloc.

Pe de altă parte, ambele semne sunt recunoscute pentru încăpăţânarea de care dau dovadă şi pentru îndârjirea cu care îşi apără propriile idei şi opinii.

Din această cauză riscă să declanşeze discuţii în contradictoriu foarte aprinse, pornite de cele mai multe ori din lucruri mărunte, care au potenţialul de a se transforma în conflicte sau certuri în toată regula.

Şi din punct de vedere al compatibilităţii sexuale diferenţele majore dintre aceşti nativi îşi spun cuvântul. În timp ce Taurul este o zodie a celor cinci simţuri, Vărsătorul este un semn pentru care ideile şi conceptele sunt mult mai importante decât manifestările fizice.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod