Frumoasele Balanţe

Din punctul de vedere al frumuseţii fizice, a avea Soarele sau Ascendentul în zodia Balanţei este element extrem de favorabil. Fizicul Balanţei, fie bărbat, fie femeie, este adesea foarte frumos,

Din punctul de vedere al frumuseţii fizice, a avea Soarele sau Ascendentul în zodia Balanţei este element extrem de favorabil. Fizicul Balanţei, fie bărbat, fie femeie, este adesea foarte frumos, cu un profil de medalie, având trăsături regulate şi o mare fineţe.

Cei născuţi în perioada (23 septembrie – 22 octombrie) sau care au Ascendentul(potrivit orei de naştere) în Balanţă stau sub semnul lui Venus, zeiţa frumuseţii, cea născută din spuma mării.  Chiar dacă nu corespund standardelor de frumuseţe, ştiu totuşi să se facă plăcuţi prin cochetărie, prin modul lor agreabil de a comunica, prin afecţiunea pe care o arată şi generozitatea lor. Mai ales bărbatul este eternul îndrăgostit, gentil şi curtenitor, arătând un comportament de cavaler din timpuri de mult apuse.

Pentru el, viaţa este un balansoar de senzaţii şi sentimente şi atunci când are şi o fantezie bogată, poate fi bărbatul cu inima veşnic tânără, care se păstrează mereu în centrul atenţiei datorită rafinamentului de care dă dovadă.

Balanţele au înălţimea medie şi trupul subţire, bine proporţionat la tinereţe, dar cu tendinţe spre îngrăşare în a doua parte a vieţii. Bărbaţii au un aspect bonom, o expresie a feţei blândă, amabilă, cu faţa ovală şi un profil bine conturat. Sunt guralivi, diplomaţi, buni negociatori şi mediatori, rafinaţi şi politicoşi cu doamnele şi le place să fie obiectul admiraţiei lor. Talentul de a monopoliza privirile îl au şi femeile, care au gesturi graţioase, un surâs fermecător, privirea blândă, dar cu o mare putere de pătrundere.

Silueta lor este suplă în tinereţe, cu multe rotunjimi. Chiar dacă au greutatea ideală, Balanţele nu vor fi niciodată osoase sau slabe în adevăratul sens al cuvântului. Femeile-Balanţă au umeri, sâni, şolduri, mâini şi picioare mici, cu încheieturi fine.

Poate pentru bărbaţii macho, plini de muşchi şi testosteron, este greu de înţeles cum se pot bucura de atâta succes bărbaţii Balanţă, cu umerii lor cam înguşti şi trupul puţin cam plinuţ la şolduri. Dar „vorba dulce mult aduce” şi ar avea multe de învăţat de la bărbaţii acestei zodii, pentru a avea mai mult succes la femei. Cei născuţi în zodia Balanţei au, în general, părul moale, castaniu sau negru, ochii căprui sau albaştri.

Nasul este drept, grecesc sau cârn, finuţ, au un ten luminos, curat şi adesea fac gropiţe în obraji. Balanţele sunt mereu preocupate de aspectul lor, se îmbracă elegant şi se înconjoară de lucruri frumoase. Adesea partenerii lor şi chiar prietenii sunt cel puţin plăcuţi, dacă nu frumoşi de-a binelea şi au împreună cu aceştia o viaţă socială bogată. Cum sunt oameni optimişti, veseli, norocul le surâde mai mereu şi există şansă de a moşteni proprietăţi şi de a urca uşor pe scara socială.

Bărbaţi-Balanţă: Zodia natală: Michael Douglas, John Lennon, Eminem, Marcello Mastroianni, Cabral Ibacka, Ştefan Bănică Junior; Ascendentul: Leonardo diCaprio, Bill Clinton, Cary Grant, Alain Delon
Femei-Balanţă: Zodia natală: Catherina Zeta Jones, Monica Belluci, Kate Winslet, Romina Power, Brigitte Bardot; Ascendentul: Britney Spears, Jennifer Aniston, Paula Abdul, Geena Davis

Important! Urmăriţi, spre sfârşitul lunii, fiecare zodie, căci fiecare are „frumuseţea” ei.

AstroVesta®
www.astrovesta.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod