Tipul de bărbat de care ar trebui să fugi, în funcţie de zodia ta

De cele mai multe ori suntem atraşi de extreme, însă atunci când investim sentimente într-o persoană total diferită faţă de noi, e posibil să suferim!

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Nu trebuie să îţi iroseşti timpul cu oameni prefăcuţişi sclifosiţi.

Dacă vrei să iei o pătură şi să stai pe pământ uitându-te la stele, iar partenerul tău se plânge constant că se urcă furnicile pe el sau că e vânt, atunci ar trebui să îl laşi baltă. Ai nevoie de cineva care să meargă în acelaşi sens cu tine, nu ai timp de văicăreli.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Nu poţi fi cu cineva care fuge atunci când dai de greu, pentru că atingi ţi se vor forţa limitele şi vei ajunge într-o relaţie incredibil de nesănătoasă.

Dacă vrei ceva care să dureze, ai nevoie de cineva care te va scoate din probleme, cineva pe care să îl respecţi şi care ştii că nu te-ar răni.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pe cât eşti atrasă de băieţii răi, pe atât ar trebui să păstrezi distanţa faţă de ei.

Nu o să reuşeşti niciodată să îi schimbi şi nu vei fi tu acea persoană care îi va convinge să se liniştescă. Pur şi simplu e doar un vis faptul că vrei să transformi un băiat rău într-un soţ iubitor, pentru că nu se va întâmpla niciodată!

Leu(22 iulie - 22 august)

Nu ar trebui să te întâlneşti cu un lider, pentru că ar însemna să fiţi două pietre tari care se bat cap în cap.

Tu eşti destul de şefă, iar doi oameni care dau ordine nu ar putea convieţui fără ciocniri şi veţi ajunge să vă urâţi. Trebuie să găseşti pe cineva care ştie să fie puternic, dar în acelaşi timp să ştie când trebuie să te lase să conduci.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Ar trebui să stai departe de orice bărbat care încearcă să facă sex cu tine înainte de a-ţi cere măcar o dată să ieşiţi la o întâlnire.

Nu vrei un prieten cu beneficii, aşa că nu te pune în situaţia de a te îmbraca în toiul nopţii şi de a pleca singură cu taxiul spre casă. Te vei simţi bine, dar asta nu înseamnă că îţi vei face un iubit.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu poţi fi cu un bărbat nesăbuit, iresponsabil.

Ai nevoie de o persoană matură care îşi va anula o ieşire dacă a doua zi dimineaţa e nevoit să muncească. Lucrezi din greu pentru a afce bani, iar partenerul tău ar trebui să facă acelaşi lucru. Nu ar fi corect să faci tu totul, iar el să se distreze fără griji. Ai nevoie de cineva ca şi tine!

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Nu poţi fi cu un băiat sensibil, pentru că tu eşti genul de persoană care spune din când în când lucruri care sună mult mai dur decât intenţionezi.

Dacă pune totul la suflet, atunci veţi ajunge să vă certaţi mereu. Salvează-te şi găseşte-ţi un bărbat cu pielea groasă care poate-ţi poate face faţă şi se poate ocupa de tot ce faci şi spui.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Nu poţi fi cu un bărbat care fuge de angajamente.

Eşti o persoană nerăbdătoare, ceea e înseamnă că îţi place ca totul să se mişte rapid sau cel puţin într-un ritm constant. Nu ai timp să aştepţi după cineva care nu poate să îşi dea seama dacă tu eşti femeia vieţii lui, ci ar trebui să ştie de la început ce vrea şi ce simte.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ar trebui să stai departe de aşa zişii intelectuali, tipul de bărbaţi care stau toată ziua în cafenele prefăcându-se că lucrează şi că au afaceri importante.

E suficient să le testezi gramatica şi te vei convinge! Tu eşti un geniu, aşa că ai nevoie de cineva care să se potrivească deşteptăciunii tale, nu de cineva care vrea să pară educat şi atât.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu poţi fi cu un băiat crispat, pentru că ţie nu-ţi pasă ce gândesc ceilalţi despre tine.

Eşti genul de persoană care se urcă pe scenă şi cântă, care dansează dezinvolt şi nu ăşi pune bariere. Dacă partenerul tău este îngrijorat de imaginea ta sau a lui, atunci voi doi nu aveţi cum să vă simţiţi bine. Dacă nu poţi să îl scoţi din cochilie, ar trebui să stai departe de el!

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Nu ar trebui să îţi dai niciodată întâlnire cu un alcoolic.

Îţi place să ieşi şi să te distrezi, dar o poţi face şi fără alcool. Tu ai nevoie de o persoană care să îţi fie mai mult decât prietenul tău cel mai bun, cineva care nu are nevoie de o băutură ca să poată râde sau să se relaxeze cu tine. Dacă fără bere nu poate fi un tip interesant, atunci nu ai nevoie de el în viaţa ta!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Ar trebui să stai cât mai departe de băieţii sufocanţi, adică cei care doresc să iasă cu tine în fiecare zi şi care aşteaptă răspuns în maximum cinci minute după ce îţi dau mesaj.

Ai nevoie de spaţiul tău şi nu e ok ca partenerul tău să fie nesigur atunci când decizi să faci o călătorie neplanificată la plajă fără să îl iei cu tine. Ai nevoie de cineva care să îţi respecte şi admire independenţa.  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod