Mantra ta pentru a te vindeca după o despărțire, în funcție de zodia în care te-ai născut

O mantră de despărțire personalizată pentru zodia ta te poate ajuta să treci peste această fază grea.

 

Sursă: elitedaily
 

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Uneori, schimbarea este un lucru bun!

Dintre toate zodiile, Berbecul înțelege mai bine decât majoritatea că nu poți schimba trecutul, dar ai puterea de a face acest lucru în ceea ce privește ceea ce urmează.

Natura ta optimistă și nerăbdătoare te face să accepți cu ușurință schimbarea, deoarece vezi magia în orice început.

Cunoscut ca fiind unul dintre cele mai independente semne zodiacale, Berbecul va trece rapid și cu încredere peste o despărțire. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu va arunca o privire la oglinda retrovizoare înainte de a pleca.

În calitate de semn de foc, emoțiile tale se bazează pe pasiune, așa că nu te vei sfii să te exprimi pentru a elibera totul. Dar, de îndată ce ai terminat de eliberat aceste sentimente, natura ta curajoasă te va ajuta să lași rapid trecutul în urmă și să sari cu entuziasm în necunsocut.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Încet și sigur se câștigă cursa!

Ca semn fix, Taurul are reputația de a fi omul rutinei.

Odată ce ești cu cineva, te angajezi ferm, chiar dacă nu este în beneficiul tău. Ca atare, este ușor să intri în rutină și să rămâi într-o relație după data de expirare.

Așadar, atunci când are loc despărțirea, nu este vorba doar de pierderea persoanei de lângă tine, ci și de pierderea rutinei, a stabilității și a consecvenței, toate calitățile pe care le prețuiești profund și le vrei în viața ta.

Pentru un Taur, o despărțire poate însemna prăbușirea lumii de sub picioarele sale. Dar, de îndată ce șocul dispare, este aproape a doua natură să fii introspectiv și să lași timpul să-și facă treaba.

Vindecarea și confortul merg mână în mână pentru tine. Va fi un proces lent de reconstruire a rutinei, dar vei ieși simțindu-te mai puternic și mai bine decât înainte.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Frica este doar un alt cuvânt pentru entuziasm!

Ca semn de aer mutabil, Gemenii cu spirit liber sunt renumiți pentru că merg cu capul înainte spre schimbare.

Deși despărțirile pot iniția schimbări masive care pot fi inconfortabile, Gemenii se adaptează rapid pentru că înțeleg intuitiv că dragostea poate fi volubilă.

Da, este înfricoșător să o iei de la capăt, dar nici nu te poți abține să nu te simți intrigat de toate posibilitățile interesante care se întâmplă atunci când o iei de la zero.

Deși nu ești imun în fața unei despărțiri, treci prin procesul de vindecare mai rapid și mai lin decât majoritatea.

S-ar putea să analizezi relația la nesfârșit, dar odată ce ai terminat de rumegat, te vei simți pregătit să treci la următorul lucru.

La urma urmei, de ce să-ți petreci timp suferind după fostul când ar putea fi cineva mai bun pentru tine acolo?

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Pune-ți propria mască de oxigen înainte de a-i ajuta pe ceilalți!

Ca semn de apă, ești adânc înrădăcinat în emoție și ești foarte conectat cu latura ta sensibilă.

O despărțire poate fi de două ori mai dureroasă pentru tine, deoarece nu simți doar sentimentele tale, ci și ale fostului tău partener.

Acest lucru te ajută să dai dovadă de un tact și o generozitate incredibile la sfârșitul unei relații. Odată ce lași pe cineva să intre, grija ta pentru el nu se termină doar pentru că relația s-a încheiat.

Empatia ta este o superputere și te vei descurca cu sfârșitul unei relații cu cât de multă blândețe și bunătate poți aduna.

Doar asigură-te să ai grijă și de tine. Este nevoie de grijă și atenție pe toate fronturile, astfel încât să poți reuși.

Leu(22 iulie - 22 august)

Transformă durerea în aur!

Dacă te-ai născut sub semnul Leului, te-ai născut pentru a conduce și a iubi...cu patos.

După o despărțire, nu te vei sfii să lași sentimentele tale să fie în centrul atenției. Da, reacțiile tale după despărțire ar putea fi dramatice și de-a dreptul teatrale, dar nu te deranjează. Știi că sentimentele mari te vor duce la catarsis.

Înțelegi în mod natural că sentimentele trebuie simțite, așa că te simți perfect confortabil să dezvălui intensitatea lor, tocmai pentru a te putea vindeca.

S-ar putea să te trezești cu o nouă aventură, ieșind cu prietenii pentru o noapte în oraș sau canalizându-ți sentimentele într-un nou hobby. Oricare ar fi cazul, ești în căutarea unui nou vis.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Noile începuturi sunt adesea deghizate în sfârșituri dureroase!

O despărțire te poate face să simți că ți-ai pierdut controlul și, în calitate de perfecționist al zodiacului, îți este greu să îți pierzi stabilitatea.

Dar, odată ce fostul tău dispare, vei avea rapid o viziune de vultur asupra relației.

Ca semn de Pământ, ești totul despre logică și muncă grea. Vei dori să cercetezi în mod sistematic detaliile și să vezi unde lucrurile au mers prost, astfel încât să poți perfecționa și îmbunătăți pentru data viitoare.

Despărțirea va fi văzută ca o oportunitate de a afla mai multe despre tine și de a te îmbunătăți pentru viitor.

Dintre toate zodiile, ești foarte conștient de riscul iubirii.

Doare să treci printr-o separare, dar natura ta practică și exigentă înseamnă că îți vei aborda despărțirea cât se poate de rațional și matur.

Te vei simți motivat să faci lucrurile ca la carte, astfel încât să fii din nou pregătit pentru dragoste când se va întâmpla.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Ai iubit înainte și vei iubi din nou!

Balanța caută echilibrul. Reprezentat de o balanță, cauți constant armonia și urmărești să te miști fluid între relații și diverse situații.

Drept urmare, sfârșitul unei relații poate fi tulburător dacă nu ai avut timp să cântărești opțiunile în mod corespunzător.

Poate fi de două ori mai rău dacă nu tu ai fost cel care a inițiat despărțirea, pentru că îți place să te gândești la toate înainte de a face o mișcare.

Cu toate acestea, odată ce te-ai reechilibrat, nu poți să nu proiectezi un optimism realist pentru ceea ce urmează. Totul ține de ordine și echilibru, așa că știi că de cealaltă parte a durerii este acceptarea.

În ciuda tristeții, vei depune eforturi pentru a rămâne în relații bune cu fostul tău și de a accepta durerea ca o tranziție necesară în loc de o pierdere tristă.

Cunoscut pentru că reprezinți ordinea și diplomația, vei fi interesat să rămâi prieten cu fostul tău partener și să mergi la următoarea relație atunci când crezi că e corect.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Rămâi fidel sentimentelor tale!

Scorpionii misterioși înțeleg că despărțirile pot reprezenta transformări radicale și intense.

În comparație cu celelalte semne zodiacale, te simți foarte confortabil în ceea ce privește schimbarea. Deși este dureros să renunți la fostul tău, știi că pierderea are un scop mai mare.

Deși ești capabil să înțelegi de ce a trebuit să aibă loc despărțirea, asta nu înseamnă că nu doare.

Nu-ți fie frică să-ți exprimi sentimentele! Ești foarte bun în a-ți ascunde emoțiile, dar după despărțire, renunță la nevoia de a controla totul! Este în regulă să-ți dezvălui latura vulnerabilă.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Lucrurile bune se destramă pentru a face loc altora și mai bune!

În sistemul zodiacal, Săgetătorul este semnul final de Foc și poți să-ți dai seama datorită energiei sale dinamice, strălucitoare și spontane.

Ca semn iubitor de libertate, nu ești interesat să te abții de la plăcere.

După o despărțire, depășești rapid tristețea și te muți mental pe pășuni mai verzi. Viața este scurtă și sunt atât de multe aventuri și noi iubiri potențiale care te așteaptă.

Da, despărțirile sunt triste, dar oricum există o mică parte din tine care se opune angajamentului.

Fiind capabil să vezi aspectele pozitive în fiecare situație, îți este ușor să țintești mai sus după despărțire.

Simbolizat de arcaș, cauți să extragi bucurie maximă din fiecare situație și să țintești optimismul oriunde poți.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Acceptă ceea ce este, renunță la ceea ce a fost și ai încredere în ceea ce va fi!

Capricornii sunt cunoscuți pentru loialitatea, ambiția și determinarea lor. Încheierea unei relații poate fi dureroasă, deoarece probabil ai investit foarte mult în partenerul tău.

Este devastator să mergi mai departe, dar natura ta activă te ajută să mergi înainte cu claritate: știi ce meriți și te vei descurca cu consecvență și statornicie.

Știi că jumătate din bătălia vindecării se desfășoară trecând prin ea, așa că vei aborda despărțirea ca pe listele tale de lucruri de făcut: încet și sigur până când este complet.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Este nevoie de un sat întreg pentru a te vindeca după o despărțire!

Vărsătorul poate părea ușor detașat.

Tu privești viața dintr-o perspectivă progresivă, care te face independent și mergi în ritmul propriei tobe.

Odată ce o relație s-a încheiat, poate fi greu să știi tot ce simți pe deplin, deoarece este greu să te conectezi la emoțiile tale.

Acest semn de aer guvernează grupurile și comunitatea. Fiind atât conectat cu cei dragi, este ușor să ai un sistem de sprijin încorporat pentru a te ajuta să treci peste despărțire.

Prietenii tăi îți pot scoate la suprafață sentimentele și îți pot aminti să nu-ți mai ascunzi durerea.

Pești(19 februarie - 20 martie)

Sfârșitul nu există cu excepția semnificației pe care i-o dai!

Ca ultim semn al zodiacului, Peștii prezintă calități visătoare, efemere.

Ești intuitiv, plin de compasiune și empatic. Te cufundzi de bunăvoie în profunzimile emoțiilor tale cu o ușurință nativă.

Înzestrat cu o sensibilitate incredibilă, nu ți-e frică de durere. De fapt, ești intrigat de sentimentele tale în toată complexitatea lor frumoasă.  

Cu toate acestea, a fi atât de conectat la sentimentele tale te poate lăsa să procesezi despărțirea mai mult decât este necesar.

După o despărțire, lucrurile se pot simți mai deranjante, deoarece procesezi absolut totul.

Pentru tine, conflictul interior poate fi deosebit de intens. Este important să-ți consolidezi rezervele emoționale și să rămâi cu picioarele pe pământ, astfel încât să nu te copleșească și să găsești o cale de a merge înainte.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod