Indiciul clar că eşti îndrăgostită, în funcţie de zodia ta

Ştim cu toţii cum e atunci când ne îndrăgostim, doar că nu suntem pregătiţi să recunoaştem. Ne legăm de orice pentru a nega acest lucru, doar că semnele sunt destul de evidente!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Atunci când te îndrăgosteşti, tinzi să intri într-o etapă a negării constante cu privire la sentimentele tale.

Atunci când cineva aduce acest subiect în prim-plan, reacţia ta este să îi spui că e foarte departe de adevăr. De asemenea, atunci când cineva îl menţionează pe iubitul tău, inima ta bate într-un ritm alert, dar cu siguranţă dai vina pe stres sau găseşti alte scuze puerile.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Te surprinzi simţind gelozie şi faci tot ce poţi pentru a scăpa de ea.

Negi că ai fi geloasă, ci îţi spui că eşti doar puţin îngrijorată, chiar dacă e vorba de prietenele sau colegele lui. Atunci când eşti îndrăgostită, simţi nevoia să atingi tot timpul persoana pe care o iubeşti.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Atunci când eşti în preajma iubitului tău, îţi dezvălui adevărata identitate şi străluceşti.

A fi în jurul celui pe care îl iubeşti scoate la iveală tot ce ai tu mai bun, ca şi cum prezenţa lui te motivează să fii şi să faci totul perfect. Vrei să vorbeşti cu el tot timpul, îţi place să îi auzi vocea şi eşti fascinată de ceea ce are de spus.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Când eşti în jurul lui, simţi că poţi avea încredere totală în el şi laşi imediat garda jos.

Îi împărtăşeşti lucruri pe care nu i le spui oricui şi îi arăţi latura ta vulnerabilă. Ori de câte ori te enervezi, te superi sau când ai o poveste amuzantă de zis, abia aştepţi să îi poveşteşti despre asta!

Leu(22 iulie - 22 august)

Atunci când eşti îndrăgostită, îl admiri atât de mult încât vrei să fii ca el. Îţi place totul la el, de la inteligenţa până la personalitatea lui minunată.

Te asiguri că ştie cât de uimitor îl consideri şi nu laşi să treacă o zi fără să îi arăţi cât de recunoascătoare eşti să îl ai în viaţa ta. Dar, dacă te întreabă cineva, vei spune că nu e vorba de dragoste, ci de o afecţiune omenească.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Atunci când eşti îndrăgostită, îţi place totul la el, iar asta e un lucru rar, pentru că tu eşti foarte critică.

Devii foarte interesată de el şi îi investighezi fiecare mişcare pe mediile sociale. Atunci când nu îşi actualizează statusul o vreme, începi să te îngrijorezi. Iar când comentează la postările tale sau îi place ceva, eşti foarte fericită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Atunci când eşti îndrăgostită, îl cauţi mereu şi încerci să ai grijă de el, indiferent dacă îţi cere sau nu acest lucru.

Te gândeşti constant la interesul lui şi te asiguri că orice acţiune de-a ta are un efect pozitiv asupra lui. Dacă simţi că e tratat greşit sau vezi că cineva profită de el, eşti prima persoană care îi va sări în ajutor.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Adevărul e că dragostea te sperie extrem de mult.

Tu ştii că dacă îţi asumi toate sentimentele, viaţa ta se va schimba radical. Totul se va învârti în jurul partenerului tău şi timpului petrecut cu el. Totuşi, te-ai îndrăgostit şi nu poţi face nimic altceva decât să îl iubeşti!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Îţi poţi da seama că eşti îndrăgostită dacă începi să îţi răreşti călătoriile pentru că vrei să petreci tot mai mult timp cu el.

În mod normal, ai fi plecată deja sau ţi-ai face planuri pentru următoarea excursie, dar azi, vrei doar să fii cât mai aproape de el. Te amăgeşti singură că nu e vorba de dragoste, ci doar de dorinţă, dar totul face parte din etapa de negare.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Atunci când te îndrăgosteşti, ai tendinţa de ţine persoana respectivă la distanţă fiind rece şi serioasă.

Lucrul amuzant este că, dacă nu ţi-ar păsa de ea, de ce ai pune atât preţ pe conversaţiile voastre şi de ce ţi-ai aminti mereu de lucrurile pe care le-aţi făcut împreună?

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Atunci când eşti îndrăgostită, îţi integrezi iubitul în viaţa ta fără măcar să realizezi acest lucru.

Cumperi mâncarea care ştii că îi place, planifici lucrurile în funcţie de programul său şi ai împrumutat din hobby-urile şi interesele lui. Investeşti sută la sută în viitorul vostru împreună.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Eşti îndrăgostită dacă ai preluat din problemele şi preocupările sale şi dacă le tratezi ca şi cum ar fi ale tale.

Vei face orice pentru ca acesta să fie fericit şi mulţumit. Te gândeşti tot timpul la el şi, fără să îţi dai seama, a devenit inspiraţia ta după care îţi trăieşti viaţa.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod