Cum trec zodiile peste un divorţ

Divorţul nu este uşor pentru nimeni. Unora poate să le sfâşie sufletul şi să devină deprimaţi, supăraţi sau trişti. Alţii trec mai uşor peste, încercând să îşi îndrepte atenţia către altceva. Tu cum faci faţă divorţului?

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Berbecul este foarte imprevizibil, mai ales atunci când vine vorba de divorţ sau despărţire.

Dacă s-a plictisit de relaţia lui, s-ar putea să treacă uşor peste, dar dacă divorţul e sfâşietor, el poate deveni impulsiv şi poate spune lucruri dureroase. Vestea bună este că Berbecul încearcă să îşi revină rapid şi, odată ce starea proastă a trecut, se va regăsi pe el însuşi. Nu va aştepta prea mult până să înceapă din nou să se întâlnească cu cineva.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Taurul va fi devastat de divorţ şi îi va lua mult timp până să se gândească la întâlniri din nou.

El va încercă să se împace cu fostul partener, dar dacă nu va funcţiona, se va închide în el şi va lăsa timpul să îl vindece. Din fericire, e destul de răbdător pentru că trebuie să fie răbdător cu el însuşi ca să poată trece peste durerea despărţirii.

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Atunci când Gemenii divorţează, poate fi şocant pentru toată lumea.

Gemenii pot părea complet fericiţi în relaţia lor, dar, de fapt, ei pot fi plictisiţi şi nemulţumiţi. Dacă nu primesc ceea ce au nevoie, nu au nicio problemă să pună capăt mariajului. Ei ascultă sfaturile celorlalţi, dar, în cele din urmă, vor face ce e mai bine pentru ei.

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Relaţiile şi familia sunt extrem de importante pentru un Rac, astfel încât uneori poate părea dependent de ele.

Dacă se simte ignorat sau partenerul lui nu e acolo pentru el, Racul ar putea merge în altă parte să caute dragostea şi atenţia de care are nevoie. Dacă e părăsit, Racul va fi distrus şi poate traversa toate etapele durerii. S-ar putea să dureze ceva pentru a trece peste o relaţie, chiar dacă aceasta nu a fost potrivită pentru el.

Leu(22 iulie - 22 august)

Când trece printr-un divorţ, Leul simte nevoia să dovedească tuturor că partenerul lui a fost problema.

Nu e vorba că nu îşi asumă responsabilitatea pentru rolul lui în despărţire, dar ego-ul lui este profund afectat dacă cineva la care ţine demonstrează că poate trăi şi fără el. Nu îi place să se simtă neputincios, aşa că va încerca să preia cât mai mult controlul asupra situaţiei. Divorţul îl face să sufere foarte mult, dar e prea mândru pentru a-şi manifesta durerea. Apoi, va încerca să renunţe la orice aşteptări în legătură cu căsătoria.

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Fecioara este foarte practică şi, dacă începe să observe nereguli în relaţia ei, va face tot posibilul să o salveze şi să repare daunele, mai ales dacă sunt implicaţi copiii.

Dacă situaţia este lipsită de orice speranţă, Fecioara va dori să minimizeze pierderea cât mai curând posibil, astfel încât să poată trece mai departe. Indiferent ce se întâmplă, ea nu îşi va vărsa furia în jurul copiilor, aceştia fiind prioritatea ei.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Balanţa ştie că dacă o relaţie nu funcţionează, este o oportunitate ca ea să evolueze, dar asta nu înseamnă că nu este dureros.

Dacă se poate, va încerca să înveţe ceva din experienţa divorţului. Într-o lume ideală, partenerul ei se va îndrăgosti din nou de ea. Când acest lucru nu se întâmplă, Balanţa se forţează să meargă mai departe şi să găsescă pe altcineva care să o adore.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpionul este foarte pasional şi intens. Dacă i se cere divorţul şi nu se aşteaptă la asta, va avea o reacţie exagerată.

El iubeşte cu toată intensitatea şi când această dragoste a lui este aruncată la gunoi, se va simţi rănit şi supărat. Nu este de neconceput ca un Scorpion să se comporte răzbunător împotriva fostului partener sau să facă ceva manipulativ şi distructiv. El nu acţionează raţional atunci când e rănit, iar divorţul este unul dintre lucrurile care îi face cel mai mult rău.

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul este un spirit liber şi, dacă începe să nu se mai simtă anxios în relaţia lui, va dori să iasă din ea.

Dacă nu are suficient timp pentru a-şi procesa sentimentele, poate să se implice prea repede într-o relaţie nouă pentru a încerca să mascheze suferinţe vechi. Poate fi o provocare pentru acesta să rămână în preajmă pentru a pune la punct toate detaliile divorţului, deoarece instinctul lui va fi să se îndepărteze.

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Capricornul va încerca să-şi facă relaţia să funcţioneze cu tot ce are.

El vrea ca unitate familială să rămână intactă, dacă e posibil. Nu poate suporta ideea de divorţ, dar uneori nu e de ajuns doar să îşi dorească ca relaţia să meargă bine. Dacă partenerul său îl înşală în mod repetat sau face ceva de neiertat, sentimentele sale vor fi spulberate şi nu va mai fi loc de negociere. El îşi va face un plan pentru fiecare zi de care se va ţine, cu scopul de a-şi uşura recuperarea.

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul nu vrea să fie tipul rău într-o relaţie, dar nici nu vrea ca partenerul lui să devină prea emoţional.

Aşadar, dacă relaţia lui nu funcţionează, el va încerca să manipuleze situaţia astfel încât partenerul său să simtă că trebuie să preia responsabilitatea de a iniţia despărţirea. El iubeşte să fie înconjurat de oameni, dar, de asemenea, şi să fie singur, aşadar plimbările solitare în natură pot fi benefice pentru el.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Peştii cer multă atenţie şi grijă de la partenerii lor, oferind aceleaşi lucruri la schimb.

Se vor implica într-o relaţie atât timp cât nevoile lor pot fi satisfăcute, iar dacă nu sunt, pot deveni deprimaţi şi nefericiţi. Peştii şi partenerii lor se vor împăca şi despărţi de mai multe ori înainte de separarea finală. Cel mai bun lucru pe care îl pot face pentru a trece mai uşor peste un divorţ este să se înconjoare de oameni care îi susţin şi îi iubesc.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod