Horoscopul săptămânii 7-13 martie. Află previziunile pentru zodia ta!

Nativa din Berbec va avea parte de o perioadă tensionată la locul de muncă, însă partenerul ei de viaţă o sprijină necondiţionat.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Dacă eşti singură, săptămâna aceasta se va dovedi a fi de mare succes pentru tine pe plan personal. Şarmul tău te ajută să cucereşti pe oricine, însă tu eşti ţintită doar pe cineva anume. Toate planurile se vor derula exact aşa cum îţi doreai.

Săptămâna aceasta ai putea avea ocazia de a te implica în afaceri prospere, însă trebuie să ştii pe lângă cine să te învârţi. Oportunităţi vor exista, dar atenţia joacă un rol foarte important aici. Dacă extragi lozul cel mare, nu te aştepta ca banii să vină rapid!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

În această perioadă te vei simţi mult mai apropiată de partenerul tău de viaţă şi vei reuşi să faci ca relaţia voastră să devină mai puternică. Brusc te maturizezi şi realizezi că trebuie să fii mulţumită cu ceea ce ai şi să îl apreciezi mai mult pe cel de lângă tine!

Vei avea parte de multă tensiune în această săptămână pe plan profesional, aştepţi o schimbare, însă aceasta întârzie să apară. Cu siguranţă este vorba de o sumă de bani pe care o aştepţi deja de ceva vreme şi ţi-ai pierdut răbdarea. Încearcă să nu crezi în promisiuni, ci să te axezi pe fapte reale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

E posibil ca o prezenţă nouă să îţi facă ochii să sclipească, mai ales în cazul în care nu eşti anagajată într-o relaţie. Este foarte important să nu te arunci cu capul înainte, ci să încerci să cunoşti omul înainte de a face primul pas. Nu doar fizicul contează şi ar trebui să fi învăţat asta din experienţele trecute!

Este o perioadă bună pentru munca în echipă, şi chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani, măcar vei termina treaba mai repede. Încearcă să ai beneficii orice ai face şi nu munci gratuit. Planurile sunt foarte importante dacă vrei să îţi rotunjeşti veniturile în viitor, aşa că nu pierde timpul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Încearcă să ai mai multă încredere în oameni, doar aşa te poţi apropia mai mult de ei. Fie că eşti singură sau nu, ai nevoie de prieteni, de un grup cu care să ieşi şi de mai multă veselie. Relaţia ta sentimentală traversează o perioadă lipsită de incidente, dar şi lipsită de voie bună.

Se anunţă veşti bune pentru tine în această săptămână, ceea ce presupune o promovare sau mai multe oferte tentante. Munca depusă până acum şi faptul că i-ai arătat şefului că se poate baza pe tine sunt principalele motive care grăbesc succesul. Cu siguranţă nu te aşteptai, aşa că vei avea parte de o surpriză de zile mari!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

E posibil ca în această săptămână să reiei o relaţie mai veche, însă de data aceasta să fie de prietenie. Chiar dacă nu mai există sentimente între tine şi un fost iubit, puteţi să vă daţi şansa de a fi cei mai buni amici. Este foarte important să uiţi şi să laşi toate relele în urmă!

Nu vei câştiga mai mulţi bani în aceste zile, însă vei căpăta experienţă. Chiar dacă ţi se pare că nimic din ce faci nu îţi este util, în viitorul apropiat ţi se va demonstra contrariul. Strânge informaţii din toate părţile şi cândva se vor lega foarte bine unele de altele. Trebuie să fii mai optimistă şi să nu îţi pierzi speranţa chiar dacă nu se văd schimbări pe plan profesional.

Leu(22 iulie - 22 august)

Încearcă în această săptămână să reaprinzi flacăra iubirii dintre tine şi partener. Se vede clar că şi el depune eforturi în acest sens, aşa că nu aveţi de ce să nu reuşiţi. Fiţi mai romantici, perioada aceasta este perfectă pentru astfel de gesturi!

Dacă nu te chinui să fii în relaţii bune cu colegii tăi, atunci trebuie să fii conştientă că îţi pui singură beţe în roată. Succesul tău financiar depinde foarte mult de munca în echipă, dar şi de atmosfera în care îţi desfăşori activitatea. Încearcă să îmbini utilul cu plăcutul şi să accepţi şi ideile celor din jur!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

O relaţie pe care o credeai o simplă prietenie se poate transforma în aceste zile într-o adevărată poveste de amor. Cu siguranţă va începe destul de lent, însă e mai bine aşa decât să fie furtunoasă şi apoi să dispară de tot. Vei descoperi că ai unele calităţi la care nici nu te gândeai.

Săptămâna aceasta ai tendinţa de a-i ajuta mai mult pe ceilalţi şi de a te gândi mai puţin la tine. Este foarte important să nu dai bani cu împrumut, situaţia ta financiară nefiind cea mai bună acum. Ai grijă şi cu încrederea orbească în oameni, e posibil să fii dezamăgită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Este foarte important ca în această săptămână să nu permiţi nimănui să se bage în viaţa ta privată. Relaţia ta amoroasă poate fi în pericol dacă laşi bârfele să te afecteze, aşa că gândeşte matur şi luptă pentru ceea ce iubeşti. Dacă eşti singură ai ocazia de a te îndrăgosti nebuneşte!

Nu se anunţă schimbări financiare în aceste zile, însă ai şansa de a pune bazele unei afaceri. Este foarte important să îţi îndeplineşti un vis mai vechi, altfel vei regreta mereu că nu ai încercat. Vei avea mult de muncă, însă toate eforturile tale vor fi apreciate şi răsplătite.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Încearcă să nu te mai consumi atât de micile probleme dintre tine şi partener, lasă nemulţumirile deoparte şi bucură-te de ceea ce ai. Este foarte important să te concentrezi pe planurile de viitor, adică pe întemeierea unei familii sau de a duce relaţia amoroasă la un alt nivel!

Tensiunile de la locul de muncă te împiedică să ajungi unde ţi-ai dorit şi mulţi colegi se vor dovedi că au intenţii rele. Nu lăsa pe nimeni să îţi saboteze planurile, mai ales dacă vezi un comportament ciudat şi schimbător din partea celor din jur. Încearcă să fii calmă şi să îţi vezi de ale tale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Înainte de a lua o decizie importantă pe plan amoros, gândeşte-te de două ori înainte. Dacă vrei mai multă stabilitate în viaţa ta privată, atunci fie te desparţi de un partener care te nemulţumeşte, fie treci la nivelul următor alături de unul care te face fericită!

Săptămâna aceasta trebuie să fii mai deschisă către noutate, dar şi mai curajoasă cu privire la schimbare. Insistă să ţi se ofere răspunsuri atunci când pui întrebări şi nu acţiona la nimereală când totul ar putea fi mai simplu decât vrei să crezi. Cu banii stai bine şi nu se anunţă schimbări în viitorul apropiat!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

Unele relaţii se vor îmbunătăţi simţitor în această perioadă, însă cel mai mult cea cu partenerul tău de viaţă. Fără să faci nimic lucrurile funcţionează mult mai bine între voi, lucru care îţi ridică semne de întrebare, dar care te şi bucură enorm. Dacă eşti singură îţi vei găsi ocupaţie alături de prieteni şi nu vei simţi nevoia de altceva.

E posibil ca în această săptămână să vrei să faci o schimbare radicală în viaţa ta profesională, şi un nou job este cea mai posibilă variantă. Nu îţi fie teamă de nou şi caută în permanenţă să evoluezi indiferent de situaţia în care te afli. Dacă vei câştiga mai mulţi bani aşa, fă-o fără să stai pe gânduri!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Te vei concentra mai mult pe viaţa de familie în această săptămână şi este cea mai bună decizie pe care o poţi lua. Dacă ai copii, soţ sau un partener stabil, atunci încearcă să petreci mai mult timp cu aceştia şi să faci mai mult ceea ce îşi doresc ei decât ceea ce vrei tu!

Încearcă să fii mai organizată şi să ţii de acum o evidenţă clară a banilor pe care îi câştigi. Doar aşa vei reuşi să ştii când trebuie să faci economii sau când îţi poţi permite să te răsfeţi, altfel te vei trezi în situaţii deloc plăcute. Ar trebui să îţi schimbi stilul de viaţă!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod