Horoscop. Cum stai cu banii, serviciul şi familia în săptămâna 7-13 martie

Nativa din Fecioară are tendinţa de a le sări în ajutor celor din jur, însă situaţia financiară nu îi permite şi va regreta într-un final.

Peşti(19 februarie - 20 martie)

Săptămâna aceasta ai putea avea ocazia de a te implica în afaceri prospere, însă trebuie să ştii pe lângă cine să te învârţi.

Oportunităţi vor exista, dar atenţia joacă un rol foarte important aici. Dacă extragi lozul cel mare, nu te aştepta ca banii să vină rapid!

Berbec(21 martie - 20 aprilie)

Vei avea parte de multă tensiune în această săptămână pe plan profesional, aştepţi o schimbare, însă aceasta întârzie să apară.

Cu siguranţă este vorba de o sumă de bani pe care o aştepţi deja de ceva vreme şi ţi-ai pierdut răbdarea. Încearcă să nu crezi în promisiuni, ci să te axezi pe fapte reale.

Taur(21 aprilie - 21 mai)

Este o perioadă bună pentru munca în echipă, şi chiar dacă nu vei câştiga mai mulţi bani, măcar vei termina treaba mai repede.

Încearcă să ai beneficii orice ai face şi nu munci gratuit. Planurile sunt foarte importante dacă vrei să îţi rotunjeşti veniturile în viitor, aşa că nu pierde timpul!

Gemeni(22 mai - 21 iunie)

Se anunţă veşti bune pentru tine în această săptămână, ceea ce presupune o promovare sau mai multe oferte tentante.

Munca depusă până acum şi faptul că i-ai arătat şefului că se poate baza pe tine sunt principalele motive care grăbesc succesul. Cu siguranţă nu te aşteptai, aşa că vei avea parte de o surpriză de zile mari!

Rac(22 iunie - 21 iulie)

Nu vei câştiga mai mulţi bani în aceste zile, însă vei căpăta experienţă.

Chiar dacă ţi se pare că nimic din ce faci nu îţi este util, în viitorul apropiat ţi se va demonstra contrariul. Strânge informaţii din toate părţile şi cândva se vor lega foarte bine unele de altele. Trebuie să fii mai optimistă şi să nu îţi pierzi speranţa chiar dacă nu se văd schimbări pe plan profesional.

Leu(22 iulie - 22 august)

Dacă nu te chinui să fii în relaţii bune cu colegii tăi, atunci trebuie să fii conştientă că îţi pui singură beţe în roată.

Succesul tău financiar depinde foarte mult de munca în echipă, dar şi de atmosfera în care îţi desfăşori activitatea. Încearcă să îmbini utilul cu plăcutul şi să accepţi şi ideile celor din jur!

Fecioară(23 august – 22 septembrie)

Săptămâna aceasta ai tendinţa de a-i ajuta mai mult pe ceilalţi şi de a te gândi mai puţin la tine.

Este foarte important să nu dai bani cu împrumut, situaţia ta financiară nefiind cea mai bună acum. Ai grijă şi cu încrederea orbeşte în oameni, e posibil să fii dezamăgită.

Balanţă(23 septembrie - 22 octombrie)

Nu se anunţă schimbări financiare în aceste zile, însă ai şansa de a pune bazele unei afaceri.

Este foarte important să îţi îndeplineşti un vis mai vechi, altfel vei regreta mereu că nu ai încercat. Vei avea mult de muncă, însă toate eforturile tale vor fi apreciate şi răsplătite.

Scorpion(23 octombrie - 21 noiembrie)

Tensiunile de la locul e muncă te împiedică să ajungi unde ţi-ai dorit şi mulţi colegi se vor dovedi că au intenţii rele.

Nu lăsa pe nimeni să îţi saboteze planurile, mai ales dacă vezi un comportament ciudat şi schimbător din partea celor din jur. Încearcă să fii calmă şi să îţi vezi de ale tale!

Săgetător(22 noiembrie - 21 decembrie)

Săptămâna aceasta trebuie să fii mai deschisă către noutate, dar şi mai curajoasă cu privire la schimbare.

Insistă să ţi se ofere răspunsuri atunci când pui întrebări şi nu acţiona la nimereală când totul ar putea fi mai simplu decât vrei să crezi. Cu banii stai bine şi nu se anunţă schimbări în viitorul apropiat!

Capricorn(22 decembrie - 19 ianuarie)

E posibil ca în această săptămână să vrei să faci o schimbare radicală în viaţa ta profesională, şi un nou job este cea mai posibilă variantă.

Nu îţi fie teamă de nou şi caută în permanenţă să evoluezi indiferent de situaţia în care te afli. Dacă vei câştiga mai mulţi bani aşa, fă-o fără să stai pe gânduri!

Vărsător(20 ianuarie - 18 februarie)

Încearcă să fii mai organizată şi să ţii de acum o evidenţă clară a banilor pe care îi câştigi.

Doar aşa vei reuşi să ştii când trebuie să faci economii sau când îţi poţi permite să te răsfeţi, altfel te vei trezi în situaţii deloc plăcute. Ar trebui să îţi schimbi stilul de viaţă!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod